Yargı dizisinin Derya'sı pozlarıyla beğeni butonlarının kırılmasına neden oldu! Şükran Ovalı fit vucuduyla gençlere taş çıkardı

Yargı dizisinin Derya'sı pozlarıyla beğeni butonlarının kırılmasına neden oldu. Yargı dizisinde Derya karakterine hayat veren Şükran Ovalı fit vucuduyla gençlere taş çıkardı.

06.06.2022-11:09 - (Son Güncelleme: 06.06.2022-11:09) Yargı dizisinin Derya'sı pozlarıyla beğeni butonlarının kırılmasına neden oldu! Şükran Ovalı fit vucuduyla gençlere taş çıkardı

Futbolcu Caner Erkin ile olan evliliği sebebiyle sürekli magazin dünyasında konuşulan Şükran Ovalı, şu sıralarda Yargı dizisindeki Savcı Derya karakteriyle hayran kitlesini genişletiyor. Sosyal medyada da oldukça aktif olan 37 yaşındaki Şükran Ovalı’nın son fotoğrafları ise beğeni butonlarının kırılmasına neden oldu. Yargı dizisinde Derya karakterine hayat veren Şükran Ovalı fit vücuduyla gençlere taş çıkardı.

Yargı dizisinin Derya’sı büyüledi

Futbolcu Caner Erkin ile 2017 yılında evlenen ve bir çocuk sahibi olan ünlü oyuncu Şükran Ovalı, özel hayatını sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ediyor.

Şükran Ovalı

Kanal D’nin Yargı dizisinde canlandırdığı Savcı Derya karakteriyle takdir toplayan Ovalı, şu sıralarda tatilini sürdürüyor.

Şükran Ovalı

Dizilerdeki başarılığı oyunculuğuyla takdir toplayan 37 yaşındaki Şükran Ovalı fit vücuduyla gençlere adeta taş çıkartıyor.

Şükran Ovalı

Eşi ve çocuğuyla çıktığı tatilden bikinili pozlarını takipçilerinin beğenisine sunan Şükran Ovalı, fiziğiyle sosyal medyada çok konuşuldu.

Yaşına rağmen diri vücuduyla yürekleri eriten 37 yaşındaki güzel oyuncunun fotoğrafları çok beğenildi. Her paylaşımıyla magazin dünyasını sallayan Şükran Ovalı’nın eşiyle ve çocuğuyla çıktığı tatilden bikinili pozlarını paylaşan güzel oyuncuya beğeni ve yorum yağdı.


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal