Yabani’nin yeni bölümünde nefesler tutulacak: Dizinin 27. bölüm fragmanı yayınlandı

Now TV ekranlarını kasıp kavuran Yabani dizisinin yeni bölümünde Yaman ile Asi arasından birisini vurması gereken Alaz’ın zor anları izleyenleri heyecanlandırmıştı. Dizinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacağı merak konusu oldu. İşte Yabani dizisi yeni bölüm özeti…

19.03.2024-17:13 - (Son Güncelleme: 19.03.2024-17:13)

Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın ve Şebnem Hassanisoughi gibi isimlerin başrollerde olduğu Yabani dizisinin yeni bölüm fragmanında şok edici olaylar yaşanacak. Alaz’ın Asi ile Yaman’dan birisini vurması gerektiği anlarda yaşanan adrenalin ve acı dolu anlar sonrasında yeni bölümde neler olacağı sorusu yoğun olarak araştırılmaya başlandı.

Yabani yeni bölümde neler olacak?

Yaman'ın artık tek bir amacı vardır: Zafer'le yüzleşip intikamını almak! Ne olursa olsun, bu amacına ulaşmak için her şeyi göze alır. Ancak hedefine yaklaşırken, karşısına en beklemediği biri çıkar. Yaman'ı, bu yolun beklediğinden daha zorlu olabileceğini gösterecek biri. Zafer'in karanlık suç ağına Soysalan Hastanesi'ni alet etme planı, tamamen Serhan'ın tutumuna bağlıdır. Serhan direnirse, ailesinin ve Neslihan'ın büyük tehlike altında olacağını bilmektedir. Öte yandan, Şebnem'in hamile olduğunu saklaması da son derece önemlidir. Ancak Şebnem, karnındaki bebek sayesinde Rüya ile ilişkilerini yumuşatmış olsa da, Serhan'ın baskılarına boyun eğmeyecek kadar kararlıdır.

Özge, başhekimlik pozisyonunu Neslihan ve Güven'i birbirinden uzak tutmak için kullanmaya başlar. Neslihan ise Yaman ve Alaz'ın gizli işler çevirdiğini fark eder ve oğullarının tehlikede olduğunu düşünür. Ancak bu tehlikenin kendisine de yaklaştığının farkında değildir.

Yabani’nin yeni bölümünde nefesler tutulacak: Dizinin 27. bölüm fragmanı yayınlandı

Asi ve Cesur, Zafer'le karşılaştıktan sonra unutmaya çalıştıkları geçmişleriyle yeniden yüzleşirler. Cesur için yaşananlar çok daha zorlu bir travmadır. Kardeşleri, onu çocukluklarındaki gibi sarmalar. Alaz, Asi'ye destek olur. Yaman, Rüya'yı korumak için elinden geleni yapar. Yaman ve Alaz, ilk kez kardeş olarak bir araya gelirler. Ancak Yaman'ı intikam yolundan geri döndürmek artık mümkün olabilecek midir?

Yabani’nin yeni bölümünde nefesler tutulacak: Dizinin 27. bölüm fragmanı yayınlandı

Yabani dizisi yeni bölümü 19 Mart 2024 Salı günü saat 20.00’de Now TV ekranlarında olacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal