Yabani’de heyecan yeniden başladı: Yabani yeni bölümde neler olacak?

Bayram arasının ardından yeni bölümüyle bu akşam Now TV ekranlarında olacak olan Yabani dizisinin yeni bölüm özeti izleyenler tarafından heyecanla araştırılıyor. Peki Yabani yeni bölümde neler olacak? İşte Yabani 30. bölüm fragmanı hakkında detaylar…

16.04.2024-17:27 - (Son Güncelleme: 16.04.2024-17:27)

Now TV ekranlarında her hafta Salı günü izleyenlerle buluşan Yabani dizisinin 30. bölümü bayram tatili sonrası 16 Nisan 2024 Salı günü yani bu akşam yayınlanacak. Yeni bölümün detaylarını öğrenmek isteyenler ise Yabani 30. bölüm fragmanı, Yabani yeni bölüm özeti gibi terimleri kullanarak araştırmalarını sürdürüyor.

Yabani yeni bölümde neler olacak?

Neslihan ve Güven, uzun bir yolculuğun ardından nihayet birbirlerine sarılırlar. Serhan, kurduğu planın sonuçlanma anını beklerken, Güven ve Neslihan, aşklarının her türlü engeli aşacağına inanırlar. Ancak bu aşk, Yaman ve Alaz gibi birbirlerine yeni alışan kardeşlerin ilişkisini de zorlar. Alaz'ın Asi'ye olan duyguları, aralarındaki sosyal farkla sınanırken, aşkları bu sınavı başarıyla geçebilecek midir?

Yabani’de heyecan yeniden başladı: Yabani yeni bölümde neler olacak?

Yaman'ın çocukluğunu gölgeleyen sırrın perdesi artık aralanmaya başlar. Feride, Neslihan'ın artık mutluluğu bulduğunu düşünse de, taşıdığı bilgileri polisle paylaşır. Elif, Rüya'nın Şebnem'le suç işlediğine inanmaktadır ve onun peşindedir. Melek'in ifadelerinden sonra, Rüya annesinden gerçekleri öğrenmeye kararlıdır. Ancak öğrendiklerini Yaman'la paylaşabilecek midir, yoksa bu gerçekler aralarındaki güveni sarsacak mı? Yaman ve Rüya'nın ilişkisi de Melek'in kaderiyle birlikte sınanmaktadır.

Yabani dizisi yeni bölüm 16 Nisan 2024 Salı günü saat 20.00’de Now TV ekranlarında olacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal