Binlerce lira kira ödeme derdi geride kaldı! 8.636 TL ödeyerek eviniz hazır

Ev sahibi olmak isteyenleri havalara uçuracak fırsat Ziraat Bankası’ndan duyuruldu. Hiç evi olmayan 8.636 TL ödeme yaparak anında evine kavuşabilecek.

16.04.2024-17:11 - (Son Güncelleme: 16.04.2024-17:11) Binlerce lira kira ödeme derdi geride kaldı! 8.636 TL ödeyerek eviniz hazır

Ziraat Bankası tarafından Nisan ayına özel yeni bir kampanya başlatıldı. Kampanya doğrultusunda hiç konut sahibi olmamış olan vatandaşlar, aylık cüzi miktarlarda ödeme yaparak 1 Milyon TL’lik konut kredisini çekebilecekler. İlk defa ev alacak olan vatandaşlara özel olarak sunulacak olan bu konut kredisi sayesinde, ev sahibi olmayan kalmayacak. Nisan 2024’te ev sahibi olmak istiyorum diyenler için işte sunulan kampanyanın detayları…

120 ay vadeli konut krediniz hazır

Ziraat Bankası tarafından sunulan konut kredisi ile vatandaşların yüzleri gülecek. Uzun bir süredir konut sahibi olmak isteyen vatandaşlara, geçtiğimiz günlerde özel olarak yeni bir kampanya başlatıldı. Kampanya doğrultusunda; konut kredilerine özel olarak ortak kredi çekme fırsatı duyurulmuştu. Vatandaşlar Ziraat Bankası üzerinden 1 Milyon TL değerinde %4,29 faiz oranlı konut kredisini çekmeleri durumunda aylık 43.179 TL ödeme yapacaklar. Ortak kredi çeken 5 kişi ise 1 Milyon TL kredi çekmeleri durumunda 8.636 TL nakit ödeme sağlayarak ev sahibi olabilecek. 120 ay boyunca ödenecek olan kredi fırsatı için ise başvurular alınmaya başlandı.

Binlerce lira kira ödeme derdi geride kaldı! 8.636 TL ödeyerek eviniz hazır

Düşük faiz oranlı konut kredinizi anında çekebilirsiniz

Ziraat Bankası tarafından sorulan 1.000.000 TL değerindeki konut kredisi sayesinde vatandaşlar anında ev sahibi olabilecekler. Artık kira derdi geride kaldı! Dilerseniz ortak şekilde dilerseniz tek başınıza konut kredisi çekerek ev sahibi olmanıza sayılı günler kaldı. Düşük faiz oranıyla çekecek olduğunuz konut kredisi için Ziraat Bankası müşterisi olmanız yeterli. Banka müşterisi olduktan sonra gerekli bilgileri eksiksiz doldurup başvurunuzu iletebilirsiniz. 

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal