Camp Nou’da yarı finalist belli oluyor: Barcelona-PSG maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Barcelona, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında PSG’yi konuk edecek. İlk maçta Barcelona deplasmanda 3-2 galip gelerek yarı final için büyük bir avantaj yakalamıştı. Peki Barcelona-PSG maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde…

16.04.2024-17:11 - (Son Güncelleme: 16.04.2024-17:11)

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde birbirinden dev eşleşmelerin bulunduğu çeyrek final turu heyecanı bugün oynanan iki maçla başlıyor. Günün dikkat çeken eşleşmesinde Barcelona sahasında Paris Saint Germain ile karşı karşıya gelecek. Ligde Cadiz’i deplasmanda yenerek bu maça moralli çıkacak olan Katalanlar ile ligde bir şampiyonluğa daha koşan PSG’nin kapışmasını galip tamamlayan taraf Devler Ligi’nde son 4 takım arasına kalacak. Peki Barcelona-PSG maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Barcelona-PSG maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Barcelona ile PSG’yi karşı karşıya getirecek olan nefes kesici mücadele, 16 Nisan 2024 Salı günü TSİ 22.00’de Camp Nou’da oynanacak. Kritik mücadele Türkiye’de Exxen tarafından canlı olarak ekranlara getirilecek.

Camp Nou’da yarı finalist belli oluyor: Barcelona-PSG maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

İki takım için tur ihtimalleri

Fransa'da gerçekleşen çeyrek finalin ilk maçında deplasmanda galibiyet elde eden Barcelona, tur için sahaya çıkıyor. Katalan ekibi, PSG karşısında evinde tur atlamak istiyor. Barcelona, herhangi bir beraberlik veya galibiyet durumunda adını yarı finale yazdıracak.

PSG'nin ise tur atlayabilmesi için sahadan en az iki farklı galibiyetle ayrılması gerekiyor. Fransız ekibi, tek farklı galibiyet alması durumunda ise karşılaşma uzatmalara gidecek. Uzatmalar sonrasında da eşitlik bozulmazsa, yarı finale yükselen takım penaltı atışlarıyla belirlenecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal