Efes için final maçı: Anadolu Efes-Virtus Bologna maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Euroleague’de play-ın etabına kalmayı başaran Anadolu Efes, tek maçlık seride İtalyan ekibi Virtus Bologna ile karşılaşacak. Peki Anadolu Efes-Virtus Bologna maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte maçın ayrıntıları…

16.04.2024-12:39 - (Son Güncelleme: 16.04.2024-12:39)

Anadolu Efes, Euroleague’de normal sezonun son haftalarında yakaladığı form grafiği ile şansını play-ın etabıyla sürdürüyor. Lacivert beyazlı ekip play-ın 9-10 eşleşmesinde sahasında Virtus Bologna ile kozlarını paylaşacak. Zorlu karşılaşmadan galip çıkacak takım play-off iddiasını sonraki maça taşıyacak. Peki Anadolu Efes-Virtus Bologna maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Anadolu Efes-Virtus Bologna maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Anadolu Efes-Virtus Bologna maçı 16 Nisan 2024 Salı günü saat 21.00’de oynanacak. Sinan Erdem Spor Salonu’nda başlayacak olan kritik karşılaşma S Sport ekranlarında canlı yayınlanacak. 

Efes için final maçı: Anadolu Efes-Virtus Bologna maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Efes’in tek hedefi galibiyet

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes, Play-In maçında sahasında Virtus Bologna ile kritik bir karşılaşmaya çıkacak. 9-10 eşleşmesinde galip gelen ekip, Play-Off yolunda umutlarını bir sonraki maça taşıyacak. Sezonu 34 maç sonunda 17 galibiyetle tamamlayan Anadolu Efes ve Virtus Bologna, sırasıyla 9. ve 10. sıralarda yer aldılar.

Play-ın etabı ilk kez bu sezon uygulanacak

Normal sezonu ilk 6 sırada bitiren takımlar doğrudan Play-Off'a geçerken, 7-10 sıraları arasındaki ekipler ilk kez uygulanan Play-In formatında mücadele etmek zorunda kalacaklar. Normal sezonu 7. sırada tamamlayan Maccabi Tel Aviv ile 8. sırayı alan Baskonia'nın arasındaki maçın galibi, 7. sırayı garantileyerek Play-Off'a katılacak. İki takımın mücadelesinden mağlup ayrılan ise Anadolu Efes - Virtus Bologna maçının galibiyle karşılaşacak ve bu maçı kazanan takım da 8. sırayı elde ederek Play-Off'a adını yazdıracak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal