Beşiktaş’ta kazanlar kaynıyor: Feyyaz Uçar’dan istifa iddialarına açıklama

Beşiktaş’ın Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar, istifa ettiği yönündeki iddialara yönelik açıklamalarda bulundu.

16.04.2024-11:21 - (Son Güncelleme: 16.04.2024-17:18)

Süper Lig’de ve Avrupa’da başarısız olan Beşiktaş’ta istifa edeceği iddia edilen Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar’ın istifa edip etmeyeceği sorusu taraftarlar tarafından merak ediliyordu. Uçar ise söz konusu iddialar hakkında açıklamalarda bulundu.

Feyyaz Uçar’dan istifa iddialarına açıklama

Orta Çizgi'den Serkan Morova'nın haberine göre; Feyyaz Uçar'ın görevinden istifa ettiği haberleri gerçeği yansıtmıyor. Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar, yaptığı açıklamada "Ben görevimin başındayım. Şu anda Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ndeyim. Herhangi bir istifa konusu söz konusu değil. Bu haberler neden çıkıyor anlam veremiyorum." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’ta kazanlar kaynıyor: Feyyaz Uçar’dan istifa iddialarına açıklama

Feyyaz Uçar kimdir?

Feyyaz Uçar, 1963 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Futbol kariyerine Avcılar Kulübü'nde başlayan Uçar, hızlı bir şekilde yeteneğini göstererek Beşiktaş Genç Takımı'na transfer oldu. Beşiktaş'ta uzun yıllar forma giyen Uçar, kulüp tarihinde unutulmaz bir iz bıraktı. 16 sezon boyunca 320 lig maçında ter döken ve 170 gol atan Uçar, Beşiktaş'ın en büyük golcülerinden biri olarak anılmaktadır. Ayrıca, Türkiye milli futbol takımında da başarılı performans sergileyen Uçar, ülkesini uluslararası arenada gururla temsil etti.

Futbolculuk kariyerinin ardından, Antalyaspor ve Kuşadasıspor gibi takımlarda görev alan Uçar, futbol sevdasını genç yeteneklere aktarmak için öğretmenlik yapmaya başladı. Heybeliada Hüseyin Rahmi Gürpınar Lisesi ve Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi'nde Beden Eğitimi öğretmeni olarak çalışan Uçar, sporun gücünü ve değerini genç nesillere aktarmaya devam etmektedir.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal