Devler Ligi’nde rövanş zamanı: Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı heyecanı yaşanacak. Devler Ligi yarı finaline yükselecek takımın belirleneceği zorlu maç Almanya’da oynanacak. İlk maçta Atletico Madrid 2-1 kazanmıştı. Peki Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde…

16.04.2024-16:55 - (Son Güncelleme: 16.04.2024-16:55)

Almanya Ligi’nde bu sezon umduğunu bulamayan Borussia Dortmund ile İspanya Ligi’nde şampiyonluk yarışından kopan Atletico Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Signal Iduna Park’ta karşı karşıya gelecek. Borussia Dortmund, 2-1 kaybettiği maçın rövanşında en az 2 farklı kazanarak yarı finale yükselmek istiyor. İlk maçta avantajı yakalayan konuk Atletico Madrid ise deplasmandan turla dönmeyi hesaplıyor. 

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Borussia Dortmund Atletico Madrid ile 16 Nisan 2024 Salı günü TSİ 22.00’de oynanacak. Karşılaşma TV8,5 ekranlarında canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Devler Ligi’nde rövanş zamanı: Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı hakemi ve muhtemel ilk 11’ler:

Sloven hakem Slavko Vincic’in yöneteceği maçın muhtemel ilk 11’leri şöyle:

Borussia Dortmund: Kobel, Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen, Emre Can, Sabitzer, Malen, Sancho, Brandt, Füllkrug

Atletico Madrid: Oblak, Molina, Witsel, Gimenez, Hermoso, Azpilicueta, Llorente, Koke, De Paul, Griezmann, Morata

Geçtiğimiz hafta oynanan çeyrek final ilk maçında Atletico Madrid, Borussia Dortmund'u 2-1 mağlup etmişti. Zorlu mücadele öncesinde her iki takım da hafta sonunu galibiyetle tamamladı.

Kendi liglerinde maça çıkan Atletico Madrid, sahasında Girona'yı 3-1'lik skorla geçerken, Borussia Dortmund ise deplasmanda Mönchengladbach'ı 2-1 yenmeyi başardı.


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal