Wuhan’da Bisikletle Göle Atlama Festivali

Wuhan'da yüzlerce kişinin katıldığı ve sosyal mesafe kuralına aldırılmayan havuz partisinin ardından bu kez de bisikletle göle atlama festivali düzenledi. 

22.08.2020-17:40 - (Son Güncelleme: 22.08.2020-17:30) Wuhan’da Bisikletle Göle Atlama Festivali

 

Koronavirüsün doğum yeri olan Çin’in Wuhan kentinde her yıl düzenlenen Bisikletle Göle Atlama Festivali, koronavirüs salgına rağmen büyük ilgi ile gerçekleştirildi. Her yıl düzenlenen festivalin bu yılki akıbeti merak ediliyordu. Ancak, geçtiğimiz günlerde havuz partisi görüntülerinin tepki çeken Çinliler, yine bildiğini okudu.

Hubei eyaletinin Wuhan kentinde düzenlenen festivale bu yıl da büyük ilgi gösterildi. Süslenmiş BMX bisikletleriyle tek tek göle atlayan katılımcılar çılgınlar gibi eğlendi. Korona virüs salgınına rağmen gerçekleştirilen festivalde göle atlayan katılımcılar, artistik hareketle izleyenlerden tam not aldı.

HAVUZ PARTİSİNE SAHİP ÇIKMIŞLARDI

Havuz partisindeki sosyal mesafeye aldırmadıkları görüntülerin tüm dünyada tepki çekmesi üzerine Çinli yetkililer akıllara durgunluk veren bir açıklamayla, ''Virüsü yendik, onun kutlamasını yapıyoruz'' demişti. Bisikletle göle atlama festivalinde ortaya çıkan görüntüler de tıpkı havuz partisi gibi sosyal medyada eleştirilerin hedefi oldu. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal