Çin'den Küstah Havuz Partisi Savunması

Bütün dünya sosyal mesafe kurallarına uymak için gayret ederken koronavirüsün membağı Çin'den gelen havuz partisi görüntülü viral olmuştu. Çin, tüm dünyanın eleştirilerine küstahça cevap verdi.

21.08.2020-12:57 - (Son Güncelleme: 21.08.2020-12:52) Çin'den Küstah Havuz Partisi Savunması
Çin hükümeti, koronavirüsün doğduğu yer olan Wuhan eyaletinde düzenlenen ve ortaya çıkan görüntüler sonrası tüm dünyanın tepkisini çeken havuz partisi hakkında açıklama yaptı. Çin, "Wuhan'daki havuz partisi corona virüs salgınına karşı stratejik zaferdir" sözleriyle rezaleti savundu.

ÖZRÜ KABAHATİNDEN BETER

Wuhan'da elektronik müzik eşliğinde düzenlenen havuz partisinden paylaşılan fotoğraf ve videolar viral olmuş, karantinanın devam ettiği ülkeler dahil uluslararası toplum tarafından sert şekilde eleştirilmişti.

Pekin ise etkinliği, "Bu, corona virüs salgınını nasıl ele aldığımızı ve ne kadar iyi yönettiğimizi gösteriyor. Bu durum, Vuhan'ın salgına karşı stratejik bir zafer kazandığının işaretidir" sözleriyle savundu.

İngiliz Daily Telegraph gazetesi, "Dünyanın virüsün bedelini ödediği Wuhan'da hayat sahil gibi" başlığını atarken Çin'in milliyetçi gazetesi Global Times, "Kedi ulaşamadığı ciğere murdar der" anlamına gelen "Yurt dışında ekşi üzüm" başlığıyla yanıt verdi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal