Vincent Janssen: 'Fenerbahçe'ye Katkı Sağlayamadım'

Şu zamanlar Meksika'da Monterrey ekibinde top koşturan bir dönem de Fenerbahçe oynamış olan Vincent Janssen, coronavirüs ve kariyeri konusunda yorumlar yaptı.

18.04.2020-17:17 - (Son Güncelleme: 18.04.2020-17:10) Vincent Janssen: 'Fenerbahçe'ye Katkı Sağlayamadım'
Şu zamanlar Meksika'da Monterrey ekibinde top koşturan bir dönem de Fenerbahçe oynamış olan Vincent Janssen, coronavirüs ve kariyeri konusunda değerlendiremelerde bulundu.

EVDEN ÇIKMIYORUM
"Meksika'da birçok Hollandalı var, Monterrey'de de yaşıyorlar. Şu anda evden çıkamıyorum, sadece alışverişe gidiyorum. Futbola ara vermek zorunda kaldık ancak umarım kısa sürede oynamaya tekrar başlarız."

 4 YIL DAHA SÖZLEŞMEM VAR
"Meksika'da çok mutluyum, neredeyse 1 yıldır burdayım. Uzun süredir burada kalacağımı düşünüyorum. 4 yıl daha sözleşmem var, büyük ihtimalle burada olacağım. Ancak kariyerimi sonlandırmadan Hollanda'ya da geri dönmek istiyorum."

FENERBAHÇE'YE KATKI SAĞLAYAMADIM
"Tottenham'da ilk sezonumda 40 maç oynadım ancak birçoğu yedekten girerekti. Sonra Fenerbahçe'ye gittim ancak çok talihsiz günler yaşadım. Sakatlandım ve işler istediğim gibi olmadı. İstanbul güzeldi ancak futbol anlamında Fenerbahçe'ye katkı sağlayamadım."

ERİKSEN İLE EĞLENCELİ ZAMANLAR GEÇİRDİK
"Londra'da geçirdiğim zamanı sevdim, gerçekten memnun da kaldım. İyi bir takımımız vardı. Vertonghen, Alderweireld, Vorm ve Eriksen ile eğlenceli zamanlar geçirdik. Futbol biraz farklıydı."

YİNE DE İYİ BİR HAYATIM VAR
"Kariyerimdeki en büyük üzüntü, yedek kaldığım ve sakatlandığım zamanlarda oldu. Bu anlarda hep futbolu daha fazla oynamak istiyorsun. Yine de iyi bir hayatım var ve güzel kulüplerde oynadığım için mutluyum."

TARAFTARLAR BENİ DURDURUYOR
"Meksika'ya Avrupa'dan transfer olduğunda büyük saygı görüyorsun. 120 milyon nüfusun olduğu bir ülke ve futbol da bir numaralı spor. Herkes hafta sonları futbolu takip ediyor. Sokakta yürüyebiliyorum ancak çok fazla taraftar beni durduruyor."

ÇOK FARKLI BİR DUYGU
"Kariyerimdeki en çılgın şey, Meksika'daki şampiyonluk, ilk şampiyonluğum. 90 bin seyircinin önünde oynuyorduk. Geri döndüğümüzde, havaalanı doluydu. Meksikalıların ne kadar tutkulu olduğunu, insanları ağlarken görüyorsun ve bu çok farklı bir duygu."

MEKSİKA'DA OYUN ÇOK HIZLI
"Meksika'da oynanan futbol, Hollanda'nın önünde. Birçok milli oyuncu var, Avrupa'dan gelen oyuncular var. Fiziksel olarak çok güçlü futbolcular var ve oyun da gerçekten hızlı oynanıyor."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal