Uzi kimdir? Uzi konseri neden yarıda kesildi? Uzi'ye konser sahnesinde saldırı

Yaptığı şarkılarla geniş bir hayran kitlesine sahip olan rapçi Uzi, geçen akşam sahnede beklenmedik bir olayla karşılaştı. Sahnede hayranlarıyla coşan Uzi, aniden sahneye atlayan bir kişinin saldırısına maruz kaldı. İşte Uzi'nin uğradığı saldırıyla ilgili detaylar...

22.06.2022-13:48 - (Son Güncelleme: 22.06.2022-13:48) Uzi kimdir? Uzi konseri neden yarıda kesildi? Uzi'ye konser sahnesinde saldırı

Yoğun bir konser programı olan Uzi geçtiğimiz akşam sahnede talihsiz bir olay yaşadı. Beklenmedik biranda sahneye atlayan hayranı Uzi'ye zor anlar yaşatırken, konser yarıda kesilmek zorunda kaldı.

Uzi konserinde hayran kabusu yaşadı!

Geçtiğimiz akşam sevenleriyle buluşan Uzi, sahnede şarkı söylerken hayranı üstüne atladı. Hayranının aniden üstüne atlamasıyla yere düşen rapçiye güvenlik ekibi yardım etti. Yerden kalkan genç isim, "Bu görmek istediğimiz bir manzara değil" dedikten sonra sahneden ayrıldı.

 uzi sahne saldırısı

Uzi konseri neden terketti?

Genç rapçi sahnede şarkılarını seslendirirken, kendisini dinlemeye gelenler arasından bir kişi güvenliği aşarak sahneye atladı. Hızlı bir şekilde Uzi'nin üstüne atılan ve sarılan kişi genç rapçiyi yere düşürdü. Olaya hemen müdahale eden güvenlik güçleri, hayranı oradan uzaklaştırırken Uzi'yi de ayağa kaldırdı. Yaşanan olay karşısında sinirlenen genç rapçi, "Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Bu görmek istediğimiz bir manzara değil. Hepiniz Allah'a emanet olun" dedikten sonra konserini sonlandırdı.

 uzi kmidir

Uzi kim, gerçek adı ne?

1998 doğumlu olan rapçi Uzi'nin gerçek ismi Utku Yalçınkaya'dır. Yedi yıldır rap müzikle uğraşan Uzi'nin bir diğer takma ismi de Çavo'dur. Geçtiğimiz yıl ilk olarak Kan adlı albümünü piyasaya sunan Uzi kısa sürede adını duyurmayı başardı.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal