Ünlü Tuvalet Kağıdı Markası NFT İşine Girdi

Rarible üzerinden tuvalet kağıdı temalı NFT satışına başladılar.

18.03.2021-09:02 - (Son Güncelleme: 18.03.2021-09:02) Ünlü Tuvalet Kağıdı Markası NFT İşine Girdi

Amerikan'ın köklü geçmişe sahip tuvalet kağıdı markası Charmin tuvalet kağıdı temalı NFT satışına başladı.

NFTleri, satın almak aldığınız zaman banyonuzda duvara asmak için  yerleşik bir ekranla birlikte sipariş edilebiliniyor. Glitch efektine sahip bu eserleri banyonuzun duvarında görmek biraz garip hissettirebilir.

Charmin rarible üzerinde gösterime sunduğu beş tasarımdan şu an için yalnızca bir tanesinin satuışını gerçekleştiryor. Bu yüzden oldukça sınırlı satış imkânı sunuluyori. Tabi buradaki en önemli nokta ise Charmin'in NFT satışlarından elde edilen gelirleri Direct Relief hayır kurumuna bağışlayacağını açıklaması olarak göze çarpıyor.


Şirketin yaptığı açıklamaya göre: "Charmin tarafından sunulan. Dünyanın ilk "Değiştirilemez Tuvalet Kağıdı" olan NFTP ile tanışın. İster tuvalette oturuyor ister kripto ekonomisine katılıyor olun, her zaman eğlenceye gitmeye yardımcı olacak yeni yollar arıyoruz. Bu yüzden, dijital kaynağınıza eklemek için bu güzel sanal ruloları hazırladık. Her rulo fiziksel bir ekranla birlikte gelir, böylece NFTP'nizi banyonuza asabilirsiniz. Tüm gelirler, dünya çapında yoksulluktan veya acil durumlardan etkilenen insanların yaşamlarını iyileştirmeye yönelik devam eden çabalarımızın bir parçası olarak Direct Relief'e bağışlanacaktır"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal