Uçaktan İnmeyen Yolculara Pilot Çok İlginç Yöntem Uyguladı

Hindistan’da bir uçak rötar yapınca uçaktan inmek istemeyen yolcuları indirmek için çok farklı bir yöntem tercih etti.

22.06.2018-21:44 - (Son Güncelleme: 22.06.2018-21:39)

Hindistan'da bir uçakta rötar yapınca uçağın pilotu uçaktan inmeyen yolcuları uçaktan indirmek istedi. Dışarıda yağmur yağdığı için yolcular uçaktan inmek için direndi. Pilot ise yolcuları uçaktan indirmek için klimayı en sonuna kadar açtı ve uçak içinde büyük panik yaşanmasına neden oldu.

Air Asia Havayolu şirketi pilotu uçaktan yağmurda ıslanmak istemeyen yolcuları indirmek için değişik bir yöntem tercih etti.

Hindistan'da Kalküta-Bagdogra iç hat seferinde 4.5 saat rötar olunca pilot yolculardan uçağı terk etmelerini talep etti. Fakat yoğun bir şekilde yağan yağmur sebebiyle yolcular uçaktan inmek istemedi.

Bunun ardından klimayı sonuna kadar açan pilot, üzerlerine soğuk hava püskürterek onları uçağı terk etmeye zorladı. Yoğunlaşan hava uçağın içinde sanki yangın varmışçasına yoğun sis oluşmasına sebep oldu.

Görgü tanıkları olay esnasında çocukların ağladığını ve bazı yolcuların kustuğunu aktardı. Air Asia Havayolu şirketi sözcüsü olayın sonrasında yaptığı açıklamada klimanın yoğun şekilde yolcuların üzerine soğuk hava üflemesinin bir tehlike oluşturmadığını iddia etti.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal