Türkiye'ye Bir Alçaklık da İngiltere'den!

İngiltere'de yayınlanan haftalık The Spectator dergisinde Erdoğan'a karşı alçak bir kampanya başlatıldı. Kampanyada Erdoğan'a karşı en çok hakaret içeren şiirin ödül alacağı belirtilerek sınırlar zorlandı.

19.04.2016-11:08 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Türkiye'ye Bir Alçaklık da İngiltere'den!
Geçtiğimiz günlerde Almanya'da ZDF'de yayınlanan komedi programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ağır hakaretlerde bulunulmuştu. Bu sefer de İngiltere'de yayınlanan haftalık The Spectator dergisinde Erdoğan'a karşı alçak bir kampanya başlatıldı. Derginin yazarlarından birinin başlattığı kampanyada Erdoğan'a karşı en çok hakaret içeren şiirin, ödül alacağını belirterek sınırlarını zorladı!

SKANDAL YARIŞMA!

İngiltere'de yayımlanan haftalık The Spectator dergisinin yazarlarından Douglas Murray, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve komedyen Jan Böhmermann hakkında soruşturma açılmasına izin veren Almanya Başbakanı Angela Merkel'i alçak bir şekilde eleştirdi.

Douglas Murray dergininin internet sitesindeki son blog yazısında, yeni bir şiir yarışması başlattığını duyurdu.

Murray yarışmanın adını da, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret şiiri yarışması" olarak belirledi.

Jan Böhmermann 31 Mart'ta Almanya devlet televizyon kanalı ZDF'de yayımlanan programında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaretler içeren bir şiire yer vermişti.

Böhmermann, Alman Ceza Yasası'nın 103. maddesi uyarınca‚ yabancı devlet adamına ya da organına hakaret suçundan yargılanacak!

Bu madde üç yıla kadar hapis cezası öngörüyor. Hakaret iftira amaçlıysa, ceza beş yıla kadar çıkıyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal