Türkiye'den ABD'ye Yaptırım! Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'nin yaptırımları ile alakalı çok önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, ABD'nin Adalet ve İçişleri bakanlarının Türkiye'deki mal varlıklarını donduracaklarını söyledi.

04.08.2018-13:08 - (Son Güncelleme: 04.08.2018-13:12)

Ankara'da yapılan AK Parti Kadın Kolları Kongresi öncesi açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yerel seçim mesajı verdi. Erdoğan, "ABD Brunson hamlesi ile bize karşı büyük bir saygısızlık gerçekleştirmiştir. Halk Bank Genel Müdür Yardımcısı ile takas söz hususu değil. ABD'nin Adalet ve İçişleri Bakanlarının Türkiye'deki mal varlıklarını donduracağız." dedi.

"AYIN 18'İNDE SEÇİM STARTINI VERECEĞİZ"

Erdoğan ayrıca "Bugün partimizin Genel Merkez Kadın Kollarının olağan kongresini gerçekleştiriyoruz. Ayın 18'inde de inşallah bu kez Genel Merkezin olağan kongresini gerçekleştireceğiz. Bu kongrelerle inşallah 2019 yerel seçimlerine hazırlık startını vereceğiz" dedi.

"PARTİ TEŞKİLATIMIZ SEÇİM HAZIRLIKLARINA BAŞLAYACAK"

AK Parti Kadın Kolları Kongresi'nde açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerini şöyle devam ettirdi;

"İnanıyorum ki bu kongrelerle hücre yenilemesini gerçekleştiren parti teşkilatımız seçim hazırlıklarına girişecek. Sizler bu 16 senelik dönemde çok önemli emekler verdiniz AK Kadınlar olarak çok emekler verdiniz. Sizin beraberliğiniz ve dayanışmanız bizim gücümüzdür."

"BAŞKANLIK SİSTEMİYLE TÜRKİYE ÇITA YÜKSELTTİ"

"Başkanlık sistemiyle birlikte artık Türkiye çıta yükseltti. Bundan sonraki dönemi gene sizinle birlikte yapacağız. Türkiye'yi muasır medeniyetler düzeyinin üstüne çıkaracağız."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal