Cumhurbaşkanı Erdoğan Seçim Dedi, Tarih Verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara'da önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, 2019 yerel seçimlerinin startını ayın 18'inde vereceklerini söyledi.

04.08.2018-12:41 - (Son Güncelleme: 04.08.2018-12:45)

Ankara'da yapılan AK Parti Kadın Kolları Kongresi öncesi açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yerel seçim mesajı verdi.

"AYIN 18'İNDE SEÇİM STARTINI VERECEĞİZ"

Erdoğan: "Bugün partimizin Genel Merkez Kadın Kollarının olağan kongresini gerçekleştiriyoruz. Ayın 18'inde de inşallah bu kez Genel Merkezin olağan kongresini gerçekleştireceğiz. Bu kongrelerle inşallah 2019 yerel seçimlerine hazırlık startını vereceğiz" dedi.

"PARTİ TEŞKİLATIMIZ SEÇİM HAZIRLIKLARINA BAŞLAYACAK"

AK Parti Kadın Kolları Kongresi'nde açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerini şöyle devam ettirdi;

"İnanıyorum ki bu kongrelerle hücre yenilemesini gerçekleştiren parti teşkilatımız seçim çalışmalarına başlayacak. Sizler bu 16 senelik dönemde çok önemli çabalar sarfettiniz AK Kadınlar olarak çok emekler verdiniz. Sizin beraberliğiniz ve dayanışmanız bizim gücümüzdür."

"BAŞKANLIK SİSTEMİYLE TÜRKİYE ÇITA YÜKSELTTİ"

"Başkanlık sistemiyle birlikte artık Türkiye seviye atladı. Bundan sonraki dönemi gene sizinle birlikte yapacağız. Türkiye'yi muasır medeniyetler düzeyinin üstüne çıkaracağız."

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi'nde açıklamarl yapan Erdoğan şunları kaydetti:

PARLAMENTOYA GİRSİNLER DİYE DESTEK VERENLER DE HESABINI VERECEK

"Bugüne dek hiç bir şehidimizin kanını yerde koymadık. Er veya geç katil sürülerinden işledikleri cinayetlerin hesabını tek tek sorduk. Bir haftada 56 teröristi etkisiz duruma getirdik. Bu hususta durmak yok. Onlar inlere girecek biz onları inlerde izleyeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyük bir devlettir. Bu devlet kime şefkat göstereceğini kime de kadife eldiveninin içindeki demir yumruğunu vuracağını iyi bilir. Meclise girsinler diye onlara yardım edenler de bunun hesabını verecekler. Nereye saklanırlarsa saklansınlar sırtlarını kime yaslarlarsa yaslasınlar ağzı daha süt kokan masum bebeklerin kanını döken alçaklardan katliamın hesabını kesinlikle soracağız.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal