Trump'tan 'Seattle'ın Egemenliği İç Teröristlere Geçti' Çıkışı

Amerikan ve ırkçı bir polis tarafından yaklaşık 8 dakika boynuna baskı uygulanarak öldürülen siyahi George Floyd için Seattle'da yapılan gösterilerde, eylemcilerin belediye binasını işgal etmesi ve meclis binasına "Seattle Otonom Bölgesi" tabelası yerleştirmesinden sonra, Trump sert bir çıkışta bulundu.

11.06.2020-08:00 - (Son Güncelleme: 11.06.2020-07:52) Trump'tan 'Seattle'ın Egemenliği İç Teröristlere Geçti' Çıkışı

Amerikan ve ırkçı bir polis tarafından yaklaşık 8 dakika boynuna baskı uygulanarak öldürülen siyahi George Floyd için Seattle'da yapılan gösterilerde, bir grup göstericinin belediye binasını işgal etmesi ve meclis binasına "Seattle Otonom Bölgesi" tabelası yerleştimesinden sonra, ABD Başkanı Donald Trump olaylara Twitter'dan sert çıkışlarda bulundu.

Washington Valisi Demokrat Jay Inslee ve Seattle Belediye Başkanı Demokrat Jenny Durkan'a kızgın olduğu anlaşılan Donald Trump, "Şehrinizi geri alın. Almazsanız, ben alırım. Bu bir oyun değil. Bu çirkin anarşistler acilen durdurulmalı. Hızlı hareket edin." dedi.

"SEATTLE, İÇ TERÖRİSTLERİN EGEMENLİĞİNE GEÇTİ"

Bununla birlikte Trump, "Radikal solcu Demokratlar tarafından yönetilen Seattle, iç teröristlerin egemenliğine geçti. Kanun ve nizam!" ifadesini kullandı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal