Trump'tan Flaş Açıklama ''Bir Şeyler Yapmak Lazım''

ABD Başkanı Donald Trump, CNN televizyonu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Trump, CNN kanalının ABD'yi uluslararası alanda yanlış tanıttığı ifadesinde bulundu.

27.11.2018-01:07 - (Son Güncelleme: 27.11.2018-00:55) Trump'tan Flaş Açıklama ''Bir Şeyler Yapmak Lazım''

ABD Başkanı Donald Trump yeni açıklamalar yaptı.Trump CNN televizyonunun ABD'yi uluslararası alanda yanlış tanıttığını belirterek, ABD'nin kendi ağını oluşturarak kim olduğumuzu dünyaya göstermesi ihtimali dahil olmak üzere bir şeyler yapmak gerekiyor." ifadelerini kullandı. 

Başkanlık döneminden beri CNN kanalını hedef alan Trump, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, uluslararası alanda yeni bir televizyon kanalı kurabileceklerinin sinyalini verdi. 

Trump CNN kanalına yönelik iddialarına kanalın ABD'de düşük reyting oranına sahip olmasını da ekledi. Uluslararası alanda ise ''CNN İnternational'' adıyla fazla rakibinin olmadığı ifadesini kullandı. 

Trump'ın CNN hakkında söylediği ifadeler şu şekilde;''CNN, dünya genelinde ABD'yi adil olmayan ve yanlış şekilde güçlü bir sesle tanıtıyor. ABD'nin kendi ağını oluşturarak kim olduğumuzu dünyaya göstermesi ihtimali dahil olmak üzere bir şeyler yapmak gerekiyor, HARİKA!

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal