Trump'tan "Darbe" Benzetmesi

ABD Başkanı Donald Trump, hakkında başlatılan azi süreciyle ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Trump, "Şu anda olanların bir azil değil, bir darbe olduğu sonucuna varıyorum." paylaşımında bulundu.

02.10.2019-09:44 - (Son Güncelleme: 02.10.2019-09:43)
Donald Trump'ın, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile yaptığı telefon görüşmesinde, Demokrat pertili rakibi Joe Biden'ın oğlu hakkında soruşturma başlattırma baskısı iddiası üzerine sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Trump Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu konu (azil soruşturması) hakkında her gün daha fazla şey öğrendikçe, şu anda olanların bir azil değil bir darbe olduğu sonucuna varıyorum. Bu darbe, halkın gücünü, oylarını, özgürlüklerini, anayasal haklarını, dinlerini, askerlerini, sınırdaki duvarlarını ve ABD vatandaşı olarak tanrı vergisi vatandaşlık haklarını ortadan kaldırmayı amaçlıyor." açıklamasında bulundu.

TRUMP'A YÖNELİK AZİL SORUŞTURMASI

ABD Başkanı Donald Trump'ın Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile yaptığı telefon görüşmesinde, Demokrat pertili rakibi Joe Biden'ın oğlu hakkında soruşturma başlattırma baskısı ile ilgili konuşma iddiası sonucu Trrump hakkında azil soruşturmasının başlamsına neden olmuştu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal