TRT1 Kara Tahta oyuncu kadrosu kim kimdir? Kara Tahta dizi konusu

Dizi başlamadan oyuncuların uyumlarıyla sosyal medyada gündem olan konusuyla merak uyandıran Trt1'in yeni dizisi Kara Tahta ilk bölümüyle ekran hayatına başladı. Yayına başlaması ardından uzun saatler sosyal medya da yine gündem oldu. Merak edilen detayları sizler için araştırdık...

05.04.2022-12:25 - (Son Güncelleme: 05.04.2022-12:53)

Çarşamba günü TRT1 ekranlarında başlayan Kara Tahta dizisi ilk bölümüyle yayın hayatına başladı. Sosyal medya da büyük ilgi gören dizi merak uyandırdı. İlk bölümü total sırada 14. AB sırasına göre 5.ci sırada ABC listesine göre 6.cı sıradan kendine yer buldu. Sosyal medya da ilgi gören Trt'nin iddialı yapımlarından Kara Tahta hakkında bilmemiz gerekenler... Kara Tahta Dizi Konu

Kara Tahta dizisi oyuncuları

Kara Tahta dizisi başrolde Furkan Andıç, Miray Daner. Kadrosunda: Cengiz Bozkurt, Kerem Aslanoğlu, Selen Uçer, Yasemin Yazıcı, Çiçek Dilligil, Eylül Uğan, Nizam Namıder,  Mine Tüfekçioğlu, Ömer Faruk Uluocak, Murat Danacı gibi başarılı oyuncular yer alıyor .

Kara Tahta dizisi konusu

Lise yıllarından yarım kalan bir aşkın hikayesinin anlatılacağı dizide Atlas ve Irmak lise yıllarında aşık olurlar. Atlas'ın uğradığı zorbalıklar üzerine büyüdüğü aşık olduğu ve ölüme sürüklendiği şehri annesiyle beraber terk eder, Irmak yaşanan her şeyi geride bıraktığını düşünürken aşk yaşadıkları lisede öğretmenlik yapıyordur. Atlas yaşayacaklarından habersiz doğdu şehre ve zorbalıklara maruz kaldığı liseye matematik öğretmeni olarak atanır. Atlas ve Irmağın aşık oldukları lisede tekrar öğretmen olarak karşılaşmasıyla Irmak yıkılır. Bekir ise Irmak aşkıyla her şeyi göze almış ve yapacaklarının sınırı yoktur. Atlas Irmak ile yüzleşmek zorunda kalacaktır .

Kara Tahta yönetmenliğini Ender Mıhlar'ın oturduğu , ÜS Yapım imzalı, senaryosunu Erkan Birgören'in kaleme aldığı dram türünde ki dizi TRT1 ekranlarında çarşamba günleri izleyici karşısına çıkıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal