Sultanahmet'te tanınmamak için farklı bir imaja bürünen Müge Anlı'nın o görüntüsü sosyal medyada alay konusu oldu

Yakın arkadaşlarıyla birlikte Sultanahmet'i gezmeye çıkan fakat kimseye tanınmamak için de farklı bir imaja bürünen Müge Anlı sosyal medyada olay oldu.

05.04.2022-11:52 - (Son Güncelleme: 05.04.2022-11:52) Sultanahmet'te tanınmamak için farklı bir imaja bürünen Müge Anlı'nın o görüntüsü sosyal medyada alay konusu oldu

Televizyon ekranlarının en sevilen sunucuları arasında yer alan ve yıllardır televizyonda Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunan Anlı, isminden başarıyla söz ettirmeye devam ediyor. İlk çıkış yakaladığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen ve çok sevilen ünlü sunucu Müge Anlı, programdaki tavrının yanı sıra özel hayatıyla da oldukça merak ediliyor. Yıllardır sunduğu programlar nedeniyle hayranları arasında büyük bir ilgiye sahip olan ve aynı zamanda en güvenilir isimler arasına da adını yazdıran Anlı, son zamanlarda sık sık magazin gündemine düşmeye devam ediyor. Ne yapsa ve ne söylese olay olan ve çok sevilen bir sunucu olması nedeniyle de büyük ilgi gören Müge Anlı'nın özel hayatı oldukça merak ediliyor. Önceki gün sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla Sultanahmet'te gezdiğini takipçileriyle paylaşan ünlü sunucunun o hali ise herkesi şaşkınlığa uğrattı. 

Müge Anlı imaj değiştirdi

Anlı: Hem korona var hem de dua ediyoruz 

ATV ekranlarının merakla izlenen ve çok sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'in sunucusu Müge Anlı, yıllardır ekranlarda yer almaya devam ediyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olması nedeniyle dışarıda rahatça gezemediği bilinen Müge Anlı'nın bu durum için bulduğu formül herkesi şaşırttı. Yakın arkadaşlarıyla birlikte Sultanahmet'e giden ünlü sunucu başını örtüp gözlük ve maske takarak adeta tanınmaz hale geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Anlı; ''Ramazan'da Sultanahmet'i bir başka seviyorum'' notunu düşerek arkadaşlarıyla birlikte oldukları fotoğraf karesini sosyal medya hesabından yayınladı. Müge Anlı'nın arkadaşı ise; ''Fotoğraf çektirmek istemeyince görünmez olan bir arkadaşınız var mı?'' notuyla Anlı'nın değiştirdiği imajıyla olan karesini paylaştı. Bunun üzerine de başarılı sunucu; ''Aşk olsun. Hem korona var hem de dua ediyoruz. Dikkatimizin dağılmaması gerekiyor'' diyerek konuya ilişkin bir de açıklama yaptı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal