Trabzonsporlu Uğurcan Çakır Süper Lig'in En İyisi Oldu!

Süper Lig'de ilk yarı sona ererken, kurtarış yüzdeleri bakımından en çok kurtarış yapan isim Trabzonspor'un milli file bekçisi Uğurcan Çakır oldu.

31.12.2021-16:13 - (Son Güncelleme: 23.02.2022-17:45)

Spor Toto Süper Lig'de  ilk yarı tamamlanırken, kurtarış yüzdeleri bakımından en çok kurtarışa imza atan isim bordo mavililerin başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır oldu. Uğurcan Çakır ortaya koyduğu performansla büyük takdir topladı.
Süper Lig'de geride kalan 19 haftada en başarılı olan kaleciler belirlendi. İlk yarıda milli kaleci olan Uğurcan Çakır, yaptığı kurtarışlarla futbolseverleri kendisine hayran bıraktı. Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır'ın bu performansı başarılarına da yansıdı.

YÜZDE 83 İLE LİDER OLDU

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır kalesine gelen şutların yüzde 83'ünde başarılı oldu ve bu anlamda ligin de zirvesine oturmuş oldu. Bu sezon kalesinde sadece 14 gol gören Uğurcan Çakır, 7 karşılaşmada ise kalesini gole kapattı. Trabzonsporlu Uğurcan Çakır gösterdiği bu performansla gerek Trabzonspor takımı gerek Trabzonsporlu taraftarlar tarafından büyük alkış aldı. Uğurcan Çakır ile ilgili ortaya çıkan başarı taraftarlar tarafından büyük alkış aldı.


SEHIC 2. SIRADA YER ALDI

Konyaspor'un başarılı eldiveni Ibrahim Sehic de yüzde 82 kurtarış yüzdesiyle Uğurcan Çakır'dan hemen sonra listede kendisine yer buldu. Başarılı kaleci, özellikle son zamanlarda performansıyla büyük alkış topladı. Bu isimleri yüzde 77 ile Adana Demirsporlu Arijanet Muric, yüzde 75'le Okan Kocuk ve yüzde 74 ile Fatih Karagümrüklü Emiliano Viviano takip etmiş oldu.
İlk 5'te 3 büyüklerden hiçbir kalecinin olmaması ise büyük dikkat çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal