Alex de Souza'nın Yaptığı Paylaşım Fenerbahçeli Taraftarları Heyecanlandırdı!

Fenerbahçe'de teknik direktör olarak Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından yeni hoca arayışları devam ederken Alex de Souza da gündeme gelen isimlerden birisi olmuştu. Brezilyalı yıldızdan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

31.12.2021-15:23 - (Son Güncelleme: 31.12.2021-17:50)

Sarı lacivertlilerde teknik adam arayışları hız kazanmışken Portekizli teknik direktör Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından adı Fenerbahçe ile anılan Alex de Souza'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.
Bu sezon gerek Süper Lig gerek UEFA Avrupa Ligi'nde alınan kötü sonuçların ardından takımın teknik direktörü Vitor Pereira ile yollar ayrılmıştı. Takımda yolların ayrıldığı Vitor Pereira yerine yeni teknik adam arayışları takımda hız kesmeden başladı. Sarı lacivertlilerde bu anlamda gündeme efsane futbolcu Alex de Souza da geldi. Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza'nın takımla adı bu sefer teknik adam olarak anılırken emekli yıldızın yaptığı paylaşımlar gündeme oturdu.



YAPTIĞI PAYLAŞIM OLAY OLDU

Fenerbahçe'de yolların ayrıldığı Vitor Pereira yerine takımda düşünülen Alex de Souza gündeme geliyordu. Sarı lacivertlilerde son olarak gündeme sıklıkla gelen efsane futbolcu Alex de Souza'nın yaptığı paylaşım Fenerbaçeli taraftarları oldukça heyecanlandırdı.
Alex de Souza sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımda Fenerbahçe'nin emekli Brezilyalı futbolcuları Fabio Luciano ve Mehmet Aurelio ile olan fotoğrafını paylaşarak, 'Bir gün yeniden birlikte' yazan notu paylaştı. Alex de Souza'nın yaptığı bu paylaşım büyük ses getirdi.
Alex de Souza'dan teknik adam olmak üzere son olarak önemli gelişmeler yaşadığı ve şimdilerde Sao Paulo'un U20 takımını çalıştırdığı biliniyor. Sao Paulo takımının altyapısında başarılı işler yapan başarılı futbol adamının adının Fenerbahçe ile tekrardan geçmesi Fenerbahçeli taraftarları sabırsızlandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal