Fenerbahçeli Kim Min Jae Güney Kore'de En İyiler Arasına Girdi!

Fenerbahçe'nin Güney Koreli futbolcusu Kim Min Jae ülkesinde önemli bir başarı elde etti.

30.12.2021-17:02 - (Son Güncelleme: 30.12.2021-17:02)

Fenerbahçe'nin yıldız defans oyuncusu Kim Min Jae ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Güney Kore Futbol Federasyonu, 2021 yılının en iyi futbolcusu ödülünü açıkladı. Güney Kore Futbol Federasyonu'nun açıkladığı listede Tottenham Hotspur'un yıldız futbolcusu Son en iyi futbolcu ödülünü kazandı. Güney Koreli dünya yıldızı bu ödülü 6. kez kazanmayı başardı. Fenerbahçeli Kim Min Jae ise listede 2. sırada yer aldı.


GÜNEY KORELİ FUTBOLCUYA BÜYÜK ONUR

KFA yetkililer, Güney Kore'de her yıl düzenlenen yılın en iyi futbolcularını belirtti. Erkeklerde Fenerbahçeli defans futbolcusu Kim Min Jae'nin önde yer alan Tottenham'ın yıldızı Son, 2013, 2014, 2017, 2019 ve 2020'nin ardından bu ödülü 6. sefer almayı başardı.
Tottenham'ın yıldız futbolcusu Son en iyi ödülünü alırken, Fenerbahçe'nin Güney Koreli yıldızı Kim Min Jae'nin listede kendisine 2. sırada bulması büyük alkış aldı. Kim Min Jae bu sezon Fenerbahçe'de gösterdiği performansla gerek sarı lacivertlilerde gerek ülkesi Güney Kore Milli Takımı'nda önemli başarılara imza attı. Bu anlamda Güney Koreli yıldız futbolcu büyük alkış aldı. Koreli futbolcuyla ilgili yaşanan gelişmeler, Fenerbahçe takımı tarafından yakından takip ediliyor.

TARAFTARLARIN SEVGİLİSİ HALİNE GELDİ

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde Çin'den transfer ettiği Güney Koreli yıldız futbolcu Kim Min Jae gösterdiği performansla gerek Fenerbahçe takımının gerek Fenerbahçeli taraftarların kısa sürede sevgilisi haline geldi. Futbolcu oynadığı oyunla takımın vazgeçilmez isimlerinden birisi halinde.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal