Fenerbahçe'de Burak Kapacak'ın Durumu Dikkat Çekti!

Fenerbahçe'de Afyonspor mücadelesinde ilk kez sarı lacivertli formayı terleten Burak Kapacak'ın formu tepki çekti.

30.12.2021-16:35 - (Son Güncelleme: 30.12.2021-16:35)

Sarı lacivertlilerin Ziraat Türkiye Kupası 5. tur karşılaşmasında rakibi olan Afyonsporla olan mücadelenin yankıları sürmeye devam ediyor. Karşılaşmada dikkat çeken konulardan birisi ise Fenerbahçe'de ilk kez forma şansı bulan genç yıldız Burak Kapacak oldu. Genç futbolcunun karşılaşmada gerek gösterdiği performans gerek fiziksel durumu Fenerbahçeli taraftarlar tarafından yoğun bir şekilde eleştiri alan konulardan birisiydi.
Ziraat Türkiye Kupası 5. tur karşılaşmasında sarı lacivertliler sahasında konuk ettiği 2. lig takımı olan Afyonspor'u uzatmalarda bulduğu gollerle mağlup ederek son 16 turuna yükselmeyi başardı. Karşılaşmada sezon içinde az forma şansı bulan futbolcular değerlendirildi.
Sarı lacivertlilerde bu anlamda sahada forma şansı bulan isimlerden birisi de Bursaspor'dan yaz transfer döneminde transfer edilen Burak Kapacak'tı. Genç yıldız Burak Kapacak'ın performansı büyük merak ediliyordu. Futbolcu gösterdiği performansla beklentinin altında kalırken fiziksel durumu da eleştiri söz konusu oldu.


OZAN TUFAN'A BENZETİLDİ

Afyonspor karşılaşmasında kilolu görüntüsüyle dikkatleri üzerine çeken Burak Kapacak, gösterdiği performansla etkili olamadı ve ikinci yarıda yerini Mert Hakan Yandaş'a bırakmak zorunda kaldı. Fenerbahçeli taraftarlar ise Burak Kapacak'ın kilolu görüntüsüne sosyal medyadan tepki gösterdiler. Genç yıldızın son hali Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Ozan Tufan'a benzetildi. Şimdilerde Watford formaısnı terleten Ozan Tufan, Fenerbahçe'de forma terlettiği dönemde zaman zaman kiloları nedeniyle tartışma konusu haline gelmişti. 26 yaşındaki futbolcu son olarak Watford'un yolunu tutmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal