Trabzonspor Transferde Erdem Gökçe'yi Gündeme Aldı!

Transferde gelecek vaat eden genç futbolculara yönelen Trabzonspor gözüne Balıkesirspor formasını terleten 18 yaşındaki sağ bek Erdem Gökçe'yi kestirdi.

29.12.2021-11:35 - (Son Güncelleme: 29.12.2021-11:43)

Süper Lig devlerinden Trabzonspor yeni sezona fırtına gibi başladı. Sezonun ilk yarısı geride kalırken gösterdiği performansla büyük alkış alan Karadeniz ekibi sezonun ilk yarısını şampiyon tamamlamayı başardı. Trabzonspor, sezonun ilk yarısını lider olarak bitirirken işini bu sezon şansa bırakmak istemiyor. Bu anlamda Karadeniz ekibinde devre arası için transfer çalışmaları hız kazanmış durumda. Bordo mavililer hem kadroyu güçlendirmek hem de gelecek yıllara da yatırım yapmak acamıyla genç futbolcuların transferine büyük önem veriyor. Bu anlamda bordo mavililerde gündeme gelen son isim ise Balıkesirspor'un 18 yaşındaki genç yıldızı Erdem Gökçe oldu.

FIRTINA KANCAYI TAKTI

Süper Lig'de yoluna doludizgin devam eden fırtınada gözler transfere çevrildi. Karadeniz ekibinde bu anlamda gündeme gelen son isim ise Balıkesirspor formasını terleten 18 yaşındaki sağ bek futbolcusu Erdem Gökçe oldu. Genç yıldız için Abdullah Avcı'nın talimatıyla yakın takibe alındığı aktarıldı. Fırtınanın transfer etmek istediği Erdem Gökçe bu sezon 14 karşılaşmada 1 kez ağları havalandırma başarısı gösterdi.


GENÇ YILDIZIN KARİYERİ

Trabzonspor'un transfer listesinde bulunan Erdem Gökçe 2003 yılında Manisa'da doğdu. Sağ bek olarak forma terleten 1.82 boyudaki futbolcu Spor Toto 1. Lig takımlarından Balıkesirspor'un formasını terletiyor. Her iki ayağını da kullanabilen 18 yaşındaki futbolcunun takımıyla olan sözleşmesi 2024 yılında son bulacak.
Balıkesirspor'un altyapısından yetişen Erdem Gökçe, 11 Temmuz 2021 yılında A Takım'a yükseldi. Spor Toto 1. Lig'de 14 karşılaşmaya çıkan genç savunmacı 1 kez de ağları sarstı. Futbolcunun güncel piyasa değerinin 75 bin euro olduğu öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal