Fenerbahçe'de Luiz Gustavo ve Serdar Aziz Hakkında Açıklama Geldi!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 19. haftasında oynadığı ve 2-0'lık galibiyetle ayrıldığı Yeni Malatyaspor maçı sonrası çalışmalara başladı. Diğer taraftan takımda, Luis Gustavo ve Serdar Aziz'in sakatlığıyla ilgili açıklamalar geldi.

27.12.2021-15:26 - (Son Güncelleme: 27.12.2021-15:26)

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak ligde Yeni Malatyaspor'u kendi evinde 2-0 yenerek galibiyetle ayrılan takımda moraller yükseldi. Sarı lacivertliler bu moralle Ziraat Türkiye Kupası için hazırlıklara başladı. Fenerbahçe yoğun bir tempoda Afjet Afyonspor ile oynayacağı maçın hazırlıkları sürüyor. Takımda maçın hazırlıkları başlarken Serdar Aziz ve Luiz Gustavo hakkında kulüpten açıklama geldi.


TAKIMDAN FUTBOLCULAR HAKKINDA AÇIKLAMA YAPILDI

Fenerbahçe kulübünden yapılan açıklamada, 'Malatyaspor maçında ilk 11’de forma giyen futbolcular idmanı rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı. Diğer oyuncular ise ısınma ve çabukluk çalışmasıyla başladıkları antrenmanı pas çalışmalarıyla sürdürdü. İdman, bireysel çalışmalarla noktalandı.
'Arka üst adale yapışma yerinde tendinit bulguları tespit edilen Luiz Gustavo günü tedavi programları ile geçirirken; sağ elinde kırık bulunan Serdar Aziz sahada bireysel antrenman yaptı. Ferdi Kadıoğlu ve Mergim Berisha’nın tedavileri devam ederken, Altay Bayındır ise bireysel çalışmalarla günü tamamladı.
Futbol A Takımımız, 28 Aralık Salı günü yapacağı antrenmanla Afjet Afyonspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak.' ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal