Trabzonspor kupa töreni bileti fiyatları ne kadar? Trabzonspor kombinesi olanlar kupa törenine ücretsiz ve biletsiz girebiliyor mu?

2021-2022 sezonunun bitmesine 3 hafta kala, Trabzonspor şampiyonluğunu açıklamıştı. Paylaşıldığı günden beri, tüm Türkiye bu konu hakkında sevinç paylaşımlarını yapmaya devam ediyor. Şampiyonluk kutlamasının 14 Mayıs Cumartesi akşamına yapılacak. Kupa törenine katılmak isteyen vatandaşlarımız şimdiden bilet fiyatları hakkında fiyat arayışları içine girmiş bulunmakta. Peki, Trabzonspor kupa töreni bileti fiyatları ne kadar? Kutlamalara ücretsiz katılınabiliyor mu? İşte gündemde yer alan konunun detayları sayfamızda yer almaktadır.

11.05.2022-17:28 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-17:28) Trabzonspor kupa töreni bileti fiyatları ne kadar? Trabzonspor kombinesi olanlar kupa törenine ücretsiz ve biletsiz girebiliyor mu?

2021-2022 sezonunun bitmesine 3 hafta kala, Trabzonspor şampiyonluğunu açıklamıştı. Paylaşıldığı günden beri, tüm Türkiye bu konu hakkında sevinç paylaşımlarını yapmaya devam ediyor. Şampiyonluk kutlamasının 14 Mayıs Cumartesi akşamına yapılacak. Kupa törenine katılmak isteyen vatandaşlarımız şimdiden bilet fiyatları hakkında fiyat arayışları içine girmiş bulunmakta.

trabzonspor

Trabzonspor kupa töreni bileti fiyatları ne kadar? Kutlamalara ücretsiz katılınabiliyor mu?

Uzun süreden beri Şampiyonluk için canla başla çalışan, emek veren bordo- mavililer sonunda amaçlarına ulaştı. 14 Mayıs günü yapılacak olan kupa töreninin çalışmaları devam ederken, bir yandan da kutlamaya katılmayı düşünen vatandaşlarımız İnternet üzerinden bilet araştırmalarının içine girmiş durumdalar. Şampiyonluk biletlerinin ne kadar fiyattan satılacağı merak edilirken, kombinesi olanların kupa törenlerine katılıp katılamayacağı da diğer araştırılan konular arasında yer almaktadır.

şampiyonluk kutlaması

Trabzonspor şampiyonluk kutlamasının biletleri, 11 Mayıs bugün saat 15:00'te satışa sunuldu. Kulüp tarafından kombine biletleri bulunan kişilere karşı açıklamalarda bulunuldu. Yapılmış olan açıklamalarda ise;  "14 Mayıs Cumartesi günü Medical Park Stadyumu'nda gerçekleştireceğimiz şampiyonluk kutlamalarımız ve kupa töreni etkinliğinde 2021-2022 sezonu kombine bilet sahibi taraftarlarımızın kombinelerinin geçerli olmasına karar verilmiştir" şeklinde açıklamalarda bulunuldu. Süper Lig 2021-2022  Ahmet Çalık Sezonu şampiyonu Trabzonspor'un kutlama ve kupa töreninin, teknik direktör Abdullah Avcı ve futbolcularının katılım sağlamasıyla gerçekleşmiş olacağı açıklandı. Kutlamanın başlama saatinin 18:00 olacağı belirtilirken, yapılacak olan etkinlikler arasında konserler, horon ve kolbastı şovları'da yer alacağı konuşulmaktadır.

Bilet almayı düşünen vatandaşlarımız, biletlerini passo. com.tr  yada passo satış noktasından alabilirler.

Kutlamalardaki bilet fiyatları şu şekildedir;

Vip Platinium Fiyat: 2.000,00 TL

Vip Gold Fiyat: 1.500,00 TL

Vip Silver Fiyat: 1.000,00 TL

Batı Fiyat: 700,00 TL

Doğu Fiyat: 600,00 TL

Fırtına Fiyat: 450,00 TL

Kale Arkası Fiyat: 350,00 TL

Nilay Kızıldemir
nilaykzldmr@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal