Galatasaraylı Arda Turan, Fatih Terim'in hücum dehasının hiçbir teknik adamda olmadığını söyledi

Galatasaraylı yıldız Arda Turan, Teknik Direktör Fatih Terim ile ilgili olarak yaptığı açıklamayla büyük ses getirdi. Fatih Terim’in hücum dehasının kimsede olmadığını söyledi.

11.05.2022-15:50 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-15:50) Galatasaraylı Arda Turan, Fatih Terim'in hücum dehasının hiçbir teknik adamda olmadığını söyledi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’da forma giyen Arda Turan, İstanbul’da özel bir üniversitede ‘2022 yılı en sevilen ve örnek alınan futbolcusu’ seçildi. Ödül töreninde öğrenciler ile bir araya gelen Arda Turan, yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.


Fatih Terim sözleri büyük ses getirdi!

Arda Turan, yaptığı açıklamalarda Teknik Direktör Fatih Terim ile ilgili olarak söylediği sözlerle büyük ses getirdi. Arda Turan, yapmış olduğu açıklamada ;

‘ Fatih Terim ile çalışmaktan çok keyif alırım. Dünyadaki bütün teknik direktörlere saygım vardır. Genelde dünyadaki önemli teknik direktörler, hazır takımlarla ve büyük oyuncularla çalışırlar. O yüzden forvet çıkarıp forvet alırlar, sağ kenarı çıkarıp sağ kenarı alırlar veya taktiklerinde çok ufak değişiklikler yaparlar. Ama Fatih Hoca'nın özellikle hücum bölgesindeki dehası kimsede yoktur. Çok fazla hamle yapar. Her şeyi dener, açıkçası bu bana çok şey öğretiyor. Günde 8 tane maç izler, çok çalışır bu beni çok etkilemiştir. ‘ ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal