TOKİ'nin İndirim Kampanyasına Başvurular Yarın Başlıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı TOKİ Başkanlığı tarafından borcunu erkenden ödeyerek tapusunu hemen almak isteyen ev ile iş yeri alıcıları için bu senenin indirim kampanyasına müracaatlar 6 Mayıs'ta başlayacak.

05.05.2020-13:21 - (Son Güncelleme: 05.05.2020-13:05) TOKİ'nin İndirim Kampanyasına Başvurular Yarın Başlıyor
TOKİ tarafından, borcunu peşin ödeyerek tapusunu hemen almak isteyen vatandaşlar ev ile iş yeri alıcıları için % 20 oranında indirim yapılacak. Borcun tamamını kapatamayacaklar da borç bakiyesinin % 25'inden az olmamak koşuluyla, peşin ödemelerde % 20 indirim kampanyasından yararlanabilecek. İndirim kampanyasına, taksit sayısı 12 ay ile daha az kalan projeler dahil olmayacak. Kampanyadan faydalanmak isteyen ev ve iş yeri alıcıları 19 Haziran'a kadar alakalı bankaya başvuru yapabilecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı TOKİ Başkanlığı tarafından borcunu erkenden ödeyerek tapusunu hemen almak isteyen ev ile iş yeri alıcıları için bu senenin indirim kampanyasına müracaatlar 6 Mayıs'ta başlayacak.

TOKİ sorumlularından alınan bilgiye bakıldığında, borcunu peşin ödeyerek tapusunu hemen almak isteyen vatandaşlar için % 20 oranında indirim olacak.

% 20 indirim kampanyasından, tüm borç bakiyesini ödeyemeyecekler de faydalanabilecek. Borcun hepsini kapatamayacaklar, borç bakiyesinin % 25'inden az olmamak koşuluyla yaptıkları peşin ödemelerde % 20 indirim kampanyasından yararlanabilecek.

İndirimden faydalanmak isteyen vatandaşlar, 6 Mayıs-19 Haziran tarihlerinde alakalı bankaya müracaat edebilecek. Bu tarihten sonraki borç kapatma işlemleri kampanyadan faydalanamayacak.

KAMPANYADAN YARARLANMA ŞARTLARI

Kampanyadan yararlanacak vatandaşlarının, başvuru tarihi itibariyle TOKİ'ye ödemekle sorumlu oldukları aidat ile herhangi bir borçlarının olmaması gerekiyor.

İndirimden, geri ödeme taksiti 2018 yılı sonuna kadar başlamış konut ile iş yerlerinin sahibi olan vatandaşlar faydalanacak. Kampanyaya taksit sayısı 12 ay ve daha az kalan projeler dahil edilmeyecek.

İndirimden yararlanmak isteyen alıcılar, Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzaladıkları aracı bankalardan konut kredisi alabilecek.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal