TOGG personel alımı yapacak mı? TOGG iş başvurusu işe alım şartları ne? TOGG personel alımı başvuru tarihleri ve başvuru şartları

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) yayımlanan bir ilanda personel alımı yapılacağı bilgisi paylaşıldı. TOGG çatısı altına çalışmak isteyenler ise personel alım ilanı ile ilgili başvuru şartlarını ve başvuru tarihlerini araştırmaya başladı. Peki, TOGG iş başvurusu işe alım şartları ne? İşte, TOGG personel alımı başvuru tarihleri ve başvuru şartları..

23.06.2022-11:41 - (Son Güncelleme: 23.06.2022-11:41) TOGG personel alımı yapacak mı? TOGG iş başvurusu işe alım şartları ne? TOGG personel alımı başvuru tarihleri ve başvuru şartları

2019 yılı sonlarında yerli otomobil üretimi ile ilgili bir yolculuğa çıkan Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) bünyesinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacağını duyurdu. Yapılan bu duyurunun ardından TOGG çatısı altında çalışmak isteyen personel adayları, şirketin başvuru şartlarını ve personel alımı ile ilgili, başvuru tarihini sorgulamaya başladılar.

Ajanslarda yer alan bilgiler doğrultusunda TOGG'un 43 ayır pozisyonda personel alımı gerçekleştireceği öğrenildi. Bu kapsamda konu hakkında detayların öğrenilebilmesi için en çok aratılan konu 'TOGG personel alımı başvuru tarihleri ve başvuru şartları' oldu. TOGG işçi alımına ilişkin yayınlanan ilan çerçevesinde şirketin personel alımında istediği başvuru şartlarını ve konuya ilişkin detaylı bilgileri haberimizin devamından takip edebilirsiniz.

TOGG iş başvurusu işe alım şartları

TOGG iş başvurusu işe alım şartları ne?

Türkiye'nin yerli otomobilini geliştirme çalışmalarını hızla devam ettiren TOGG'un Gemlik fabrikasındaki inşaatında neredeyse sona yaklaşıldı. Bundan dolayı üretim alanına yeni işçilerin alınması gerekti. Bu kapsamda TOGG, yerli otomobilin üretimi çalışmalarında görev alacak olan toplam 43 personel alımı yapacaklarını duyurdu.

Yayımlanan ilanların içerisinde en güncel olanların ise, Almanya'da bulunan ofiste görev verilmek üzere bugün açılan 'Dağıtım Kanalı ve İş Geliştirme-Satış' ve 'Kullanıcı Deneyimi Tasarımı' pozisyonlarının mevcut olduğu görülüyor. İlanlar içerisinde alım için belirlenen kriterler arasında ileri düzeyde İngilizce bilgisi isteniyor.

TOGG tarafından yayınlanan ilanda alım yapılacak olan pozisyonlar ise şöyle sıralanıyor;

* Pazar analizi ve talep planlaması

* Program yönetimi

* Satın alma

* Dağıtım kanalı ve iş geliştirme

* Sigorta süreç tasarımı ve dijital çözümler

* Maliyet mühendisliği

* Dış ticaret

* Garanti yönetimi

* Dijital cüzdan ve ödeme sistemleri

* Soğutma sistemleri

* Elektrik sistem doğrulama ve test

* Elektrik elektronik sistem mühendisliği

* Kullanıcı deneyimi tasarımı

* Yazılım mühendisliği

* VR modelleyici

TOGG iş başvurusu işe alım şartları

Elektrik elektronik sistem mühendisi ile ilgili aranan şartlar ise şöyle;

- Elektrik elektronik veya bilgisayar mühendisliği prograı mezunu olmak ve alanda en az 5 yıl deneyim kazanmış olmak.

- Otomotiv sistem mühendisliği deneyimine sahip olmak ve ISO 26262 uygulamalarını da tanımak.

- Dijital video işleme işlerinden anlamak ve CAN, Ethernet, LIN, RF / BLT, GMSL, AUTOSAR, DOIP, ÜDS, SOMEIP, PREEVision, Linux, RTOS ve CAD / CAE uygulamalarını tanımak.

TOGG, pesonel alım başvurusu nasıl yapılır?

TOGG, personel alımı yapılacağına dair ilanı Linkdn sosyal medya platformundan yayımladı. TOGG ilanlarına başvuru için 'https://www.linkedin.com/jobs/togg-jobs-worldwide/?f_C=12978558&position=1&pageNum=0' adresini kullanabilirsiniz.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal