TİP'nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı Adayı Gökhan Zan'dan ittifak çağrısı: "Adaylıktan çekilin, birleşelim!"

TİP'nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olan Gökhan Zan, seçim sürecinde önemli bir adım atarak, diğer bir aday olan Lütfü Savaş'a adaylıktan çekilme çağrısında bulundu.

12.02.2024-13:11 - (Son Güncelleme: 12.02.2024-16:48)

Zan, yaptığı açıklamada, "Huzur istiyorsak hep doğruları söyleyeceğiz, doğruları yapacağız. Yalan ve boş sözler, bizi daima zor durumda bırakır. Kendi durumumuzu ve ruh halimizi sadece doğru adımlar ve işlerle düzeltebiliriz." ifadelerini kullandı. Adaylıktan çekilme çağrısını açıklayan Zan, Hatay için birleşik bir güç oluşturmanın önemine vurgu yaptı. Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay'da güçlü bir duruş sergilemek için diğer partilerle işbirliği yapma arzusunu dile getiren Zan, Lütfü Savaş ve diğer adaylara seslenerek bir ittifak kurma önerisini sundu.

“Hatay için güç birliği yapalım!”

Gökhan Zan, yaptığı konuşmada ayrıca şunları söyledi: "TİP olarak Hatay'ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için buradayız. Ancak bunu başarabilmemiz için birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bu sebeple diğer adaylara sesleniyorum; adaylıktan çekilin, birleşelim, Hatay için güç birliği yapalım."

Hatay'da seçim yarışının şekillenmesinde etkili olabilecek bu çağrı, ilerleyen günlerde siyasi gelişmeleri de beraberinde getirebilir.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal