Teşkilat 72. bölüm fragmanı: Teşkilat yeni bölümde neler olacak? Teşkilat dizisi yeni bölüm ne zaman?

TRT 1 ekranlarında yer alan sevilen dizi Teşkilat’ın 72. bölüm fragmanı araştırmalar konu oldu. Yeni bölümün heyecanına kapılan dizi severler Teşkilat yeni bölümde neler olacak? Teşkilat dizisi yeni bölüm ne zaman? Sorularıyla arama motorlarını meşgul ediyor. İşte Teşkilat 72. bölüm fragmanı...

09.04.2023-13:08 - (Son Güncelleme: 09.04.2023-13:08)

Ekranların en sevilen dizileri arasında yer alan Teşkilat dizisinin yeni bölümü bu akşam TRT 1 ekranlarında olacak. Dizinin yeni bölümünde milyonlarca izleyeni koltuklarına yapıştıracak heyecan dolu dakikaların yer alması beklenirken, Teşkilat yeni bölüm özeti, Teşkilat 72. bölüm fragmanı gibi konular internet üzerinden araştırılıyor. Peki Teşkilat yeni bölümde neler olacak? Teşkilat dizisi yeni bölüm ne zaman?

Teşkilat yeni bölümde neler olacak?

Ömer ve Zehra, kendilerini bu hale getiren düşmanla karşı karşıyadır. Zehra, aradığı tüm cevapların Siyah İnci'de olduğunu öğrenir. Ömer'in Zehra'dan sakladığı gerçeğin ise ortaya çıkmasına ramak kalmıştır.

Teşkilat 72 Bölüm Fragmanı

Sacide'nin yası devam ederken Efkar ve Korkut'un istihbarattaki ilk işleri, onları bir kesişmeye doğru sürükleyecektir. Hartley, planlarını hızlandırmak için büyük kozunu öne sürer.

Tehditin kaynağını öğrenen ekip ise imkansız bir görev için sahaya iner. Zehra'nın aradığı cevaplarla yüzleşmesi ise Ömer'le arasındaki saklı kalan sırrı artık açığa çıkaracaktır.

Teşkilat dizisi yeni bölüm ne zaman?

Teşkilat dizisinin yeni bölümü 9 Nisan 2023 Pazar günü saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında izleyenlerle buluşacak. Teşkilat 72. bölüm fragmanı ise yeni bölümün sonrasında ekranlara getirilecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal