Telefondan ve bilgisayardan Netflix abonelik iptali nasıl yapılır? 2022 Netflix abonelik iptal etme

Dünyanın en çok aboneye sahip dijital yayın platformu olan Netflix’te abonelik ücretini boştan yere ödemek istemeyen kişiler abonelik iptalinin nasıl yapıldığını araştırıyor. Peki Telefondan ve bilgisayardan Netflix abonelik iptali nasıl yapılır? 2022 Netflix abonelik iptal etme...

02.08.2022-14:59 - (Son Güncelleme: 02.08.2022-14:59)

Yayınladığı başarılı yapımlarla dünya genelinde adından söz ettiren ünlü dijital yayın platformu Netflix’in milyonlarca kullanıcısı bulunuyor. Son yıllarda televizyon kanallarının furyasına son veren dijital platformlarının başını çeken Netflix’te aboneliği bulunan kullanıcılardan bazıları çeşitli sebeplerden dolayı aboneliklerini iptal ettirmek istiyor. Netflix’te abonelik ücretini boştan yere ödemek istemeyen kişiler abonelik iptalinin nasıl yapıldığını araştırıyor. Peki Telefondan ve bilgisayardan Netflix abonelik iptali nasıl yapılır?

Telefondan ve bilgisayardan Netflix abonelik iptali nasıl yapılır?

Aksiyon, bilim kurgu, macera, romantik komedi, gerilim ve daha pek çok türde bir çok başarılı dizi, film ve belgesel yapımlarına imza atan Netflix’e belirli bir ücret ödenerek abone olunabiliyor. Netflix’i daha fazla kullanmak istemeyen kullanıcılar ise aboneliklerini iptal edebilirler. İşte Netflix abonelik iptali için yapılması gerekenler:

Netflix abonelik iptali

Bilgisayardan Netflix abonelik iptali

- Netflix ana sayfasına gidin.

- Sağ üst köşede yer alan 'Hesap' ayarlarına girin.

- Sol üst köşede yer alan 'Üyeliğimi İptal Et' butonuna basın.

- Son aşamada Netflix bir kez daha “üyelik iptali istiyor musunuz?” diye kontrol amacıyla sorar. -Hesabınızı gerçekten kapatmak istiyorsanız mavi renkli “İptal İşlemini Tamamla” butonuna basın.

Telefondan Netflix abonelik iptali

- Akıllı telefonunuzda Netflix uygulamasını açın ve hesabınıza giriş yapın.

- Sağ üst köşede, hesabınızı simgeleye basarak 'Hesap' sayfasına gidin.

- Web tarayıcın açılacak ve açılan hesap ayarları penceresinde "Üyelik ve Ödemeler' başlığı altında bulunan 'Üyeliği İptal Et' düğmesine basın.

- Karşınıza gelen ekranda 'İptal İşlemini Tamamla' düğmesi ile, üyelik iptalini gerçekleştirebilirsiniz.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal