Marslı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Marslı film çekim yerleri

Son yılların en başarılı bilim kurgu filmlerinden birisi olan Marslı filminin detayları film severlerin gündeminde yer alıyor. Peki Marslı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Marslı film çekim yerleri...

02.08.2022-09:47 - (Son Güncelleme: 02.08.2022-09:47) Marslı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Marslı film çekim yerleri

Yazar Andy Weir’in aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlanan Marslı filmi, son yılların en başarılı bilim kurgu yapımlarından birisi olarak öne çıkıyor. Bir çok dalda Oscar Ödülleri’ne aday gösterilen filmin yönetmenliğini Ridley Scoot yaparken, senaryosunu ise Drew Goddard yazdı. Film severler ise Marslı filmini izlemeden önce filmin detaylarını öğrenmek için arama motorlarına yöneldi. Peki Marslı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Marslı filmi konusu nedir?

Mar'a astronotların gönderildiği bir görevde, Mark Watney isimli astronot şiddetli bir fırtına sonrası öldü sanılarak ekip tarafından terk edilir. Ancak Watney hayattadır ve kendisini Mars’ta yapayalnız bulur. Elindeki sınırlı olanaklarla, zekasını ve dayanıklılığını kullanarak dünyaya yaşadığına dair bir sinyal göndermeye çalışır. Milyonlarca mil uzakta NASA ve uluslararası bilim insanları durmaksızın bu Marslı’nın eve dönmesi için uğraşırken, ekip arkadaşları da tehlikeli bir kararın eşiğine gelecektir.

Marslı filmi

Marslı filminin oyuncuları kimler?

Marslı filminin kaliteli oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Matt Damon: Mark Watney

Jessica Chastain: Melissa Lewis

Kristen Wiig: Annie Montrose

Jeff Daniels: Teddy Sanders

Michael Peña: Rick Martinez

Sean Bean: Mitch Henderson

Kate Mara: Beth Johanssen

Sebastian Stan: Chris Beck

Aksel Hennie: Alex Vogel

Chiwetel Ejiofor: Venkat Kapoor

Benedict Wong: Bruce Ng

Mackenzie Davis: Mindy Park

Donald Glover: Rich Purnell

Nick Mohammed: Tim Grimes

Chen Shu: Zhu Tao

Eddy Ko: Guo Ming

Enzo Cilenti: Mike Watkins

Jonathan Aris: Brendan Hatch

Gruffudd Glyn: Jack

Naomi Scott: Ryoko

Marslı filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Başarılı bir bilim kurgu yapımı olan Marslı filmi 2015 yılında Macaristan, Budapeşte, Korda Studios ve Ürdün’de çekildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal