Steam Yaz İndirimleri Başlıyor

Popüler oyun platformu Steam’de yılın en büyük indirim kampanyası için geri sayım başladı. Peki platformun en çok merak edilen sınırlı süreli indirimli satışları olan Steam 2020 Yaz İndirimi tarihleri ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde.

13.05.2020-09:48 - (Son Güncelleme: 13.05.2020-09:40) Steam Yaz İndirimleri Başlıyor

Tüm dünyada sokağa çıkma yasakları ve evde kalma çağrılarıyla birlikte içinde bulunduğumuz dönem dijital alana yönelimin en çok yükselişe geçtiği bir zaman oldu. Birçok insan bu süreçte zaman geçirmek için video oyunlarına yöneldi.

Her yıl yaz İndirimleri adı altında Steam yeni bir indirim kampanyası düzenleniyor. Bu dönemin bu kampanya aralıklarına gelmesi oyun severleri memnun edeceğe benziyor. Buna göre indirimler 25 Haziran- 9 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek.

İndirimlerin başlama ve bitiş saati ise 19:55 olarak planlandı. Steam Yaz İndirimleri de geçen yıl aynı tarihlerde gerçekleştirilmişti.

Steam bu kapsamda sadece daha az bilinen oyunlarda değil, aynı zamanda en büyük AAA oyunlarından ve en popüler etkiketlere sahip oyunlarda da önemli indirimler yapıyor.

Bunların arasında Monster Hunter World, Fallout 4 ve %70’e varan indirimler olan The Witcher III ile Stardew Valley, No Man’s Sky ve Cuphead gibi popüler indie’ler yer alıyor.

Ayrıca kampanya döneminde özel etkinlik tanıtımları da yapılıyor. Geçen yılın etkinliğinde, oyuncular ücretsiz oyunlar ve hediyeler kazanmak için Grand Prix adlı özel bir tarayıcı tabanlı Steam oyunu oynamaya davet edilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal