Taylan Antalyalı'dan A Milli Takım Kampında Çarpıcı Açıklamalar!

Galatasaray forması giyen Taylan Antalyalı, A Milli Takım kampında basın mensupları ile bir araya gelerek Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde oynayacağımız kritik maçlar öncesinde açıklamalarda bulundu.

11.11.2021-09:31 - (Son Güncelleme: 11.11.2021-09:31) Taylan Antalyalı'dan A Milli Takım Kampında Çarpıcı Açıklamalar!

FIFA 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde G grubunda yer alan A Milli Futbol Takımımız Dünya Kupası'na gidebilmek adına verilen Milli arada çok kritik karşılaşmalar oynayacak.

CEBELİTARIK VE KARADAĞ MAÇLARI HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR

Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde Cebelitarık ve Karadağ ile karşı karşıya gelecek olan A Milli Futbol Takımımız mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağı iki karşılaşma için de hazırlıklarını son sürat sürdürüyor.

HAZIRLIKLARIMIZ İSTANBUL'DA DEVAM EDİYOR!

Türkiye Futbol Federasyonu Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde FIFA 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde G grubunda oynayacağı Cebelitarık ve Karadağ karşılaşmalarının hazırlıklarını sürdüren A Milli Futbol Takımımızda gerçekleştirilen son antrenmanın ardından tecrübeli futbolcu Taylan Antalyalı, basın mensupları ile bir araya gelerek kritik maçlar öncesinde açıklamalarda bulundu.

TAYLAN ANTALYALI'DAN KRİTİK MAÇLAR ÖNCESİ AÇIKLAMALAR

Taylan Antalyalı, Milli Takım antrenmanının ardından basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Kalan 2 maçı da kazanarak Dünya Kupası’na gitmek istiyoruz. Burada benim mevkiimde en üst düzey oyuncular var. Çok değerli arkadaşlarımız var. Rekabet takıma yansıyacaktır kim oynarsa destek olacağız. Önemli olan burada Milli Takımın başarısı. Bu maçlarda öncelikle rakibi ciddiye almamız lazım. Gruptan çıkmak için farklı bir galibiyet almak bizim için çok önemli. Rakip kim olursa bu şekilde düşünmemiz lazım. Kural demeyelim de daha fazla vakit geçirmemiz için alınan önlemler diyelim bunlara. Daha fazla birlikteyiz bu da önemli. Yemekteyken telefonların kullanılmaması gibi durumlar var. Herkes farklı takımlardan geliyor. Gerçekten çok farklı ortamımız var. Burada birlikte olmaktan mutluyuz. Telefonlarla ilgilenmiyoruz, sohbet muhabbet ediyoruz. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal