Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan Kulübün Gelecek Projeleri İle İlgili Çarpıcı Açıklamalar!

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, Olağan Divan Kurulu toplantısında kulübün geleceğe yönelik yapmayı planladığı projeler ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

10.11.2021-17:38 - (Son Güncelleme: 11.11.2021-10:32) Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan Kulübün Gelecek Projeleri İle İlgili Çarpıcı Açıklamalar!

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Özhan Canaydın Konferans Salonu'nda Kasım ayı Olağan Divan Kurulu toplantısını gerçekleştiren Galatasaray'da yoğun bir katılım sağlanan toplantıda çarpıcı açıklamalar geldi.

OLAĞAN DİVAN KURULU'NDA ŞAŞIRTAN SÖZLER

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas'ın yapmış olduğu konuşma günün en çok dikkat çeken noktalarından biri olurken Başkan Elmas, kulübün gelecek planlamaları ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

BURAK ELMAS'TAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Sarı kırmızılı kulübün başkanı Burak Elmas, Olağan Divan Kurulu'nda yapmış olduğu açıklamalarda ;

BİR FUTBOL SİSTEMİ KURMAK İSTİYORUZ...

Galatasaray'ı ileriye götürecek yeni bir futbol sistemi kurma peşindeyiz. Bu sistemin önemli parçası da Galatasaray'ın altyapısında yetişen oyuncularımızı rekabetçi liglerde oynatmak ve onlara bizim kontrolümüz altında gelişme şansı vermek. Biliyorsunuz genç oyuncularımız bilabedel başka takımlara kiralanıyor. Bazıları oynatmıyor, orada gelişemiyor. Belki Galatasaray'ın kazanacağı birçok oyuncuyu o ara yaşta kaybediyoruz. Bir de alt liglerden gelen Kerem ve Taylan gibi oyuncuların bir ön takımda, Galatasaray sistemine uyacak şekilde yetiştirilmesi ve oynayarak hazır hale gelmesi gibi bir hedefimiz var. Galatasaray logosu ve markasını asla kullanılmayacak. Galatasaray'ın, 1481 Futbol Yatırımları AŞ ile herhangi bir hisse sahipliği ve ilişiği yoktur. Burada Galatasaraylı iş adamlarının Galatasaray'a hizmet için yaptıkları yatırım vardır. Galatasaray'ın tek bağı, kiraladığı futbolcunun ilk 11'de oynama garantisi alması ve geri transferinde de çok cüzi şartlarda dönmesi. Bunun dışında Galatasaraylıların orada yetişmekte olan gençlerimizi görebilmeleri için de o takımın maçlarının GSTV'den yayınlamayı düşünüyoruz. Yurt dışından da görüştüğümüz birkaç takım var. Bu sistemin Galatasaray açısından bir riski yok. Yatırımcı arkadaşlarımız orayı yönetiyorlar.

SPORTİF AŞ'Yİ BORÇ BATAĞINA SOKTUK!

Çok büyük zorluklar var. 'Niye tekrar o noktaya döndük?' derseniz. Düşünce ve hareket biçimimizi değiştirmediğimiz için. Zararları alkışlayarak ibra ettiğimiz için. Bütçemizden, gelirimizden fazla harcadığımız için. Bugüne kadar hiç farklı davranmadık. Hep daha fazla harcadık. Gelirler büyüdü, borçlanma kabiliyetimiz arttı daha fazla borçlandık. Hem kulübü hem de sahibi olduğumuz Sportif AŞ'yi aynı şekilde borç batağına bizler soktuk. Burada kimseye suç bulamayız. Alkışlarla soktuk. Bu dönemin çok kritik bir dönem olduğunun farkındayız. Önlemlerimizi ona göre almaya çalışıyoruz. Gönül isterdi hemen alalım ama bizim girmiş olduğumuz bir takım kontratlar var. Bunların yenilenmesi ve iptal edilmesi hukuki olarak hemen gerçekleşmiyor. Önümüzdeki sene gelirine göre harcama yapan bir yapı oluşturacağız.

TÜZÜK DEĞİŞİKLİĞİ YAPMAK İSTİYORUZ!

Galatasaray'ın işleyişini yavaşlatan, zorlaştıran, geçmişte yaşadığımız birçok problemi yaşatan, hepimizin değişmesi yönünde ortak fikirde olduğumuz maddeler var. Tüzük değişikliğini ocak ayında yapmayı arzu ediyoruz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal