West Ham United'ın Yüzde 27'lik Hissesi Satıldı!

İngiltere Premier Ligi'ne yatırımcı ilgisi devam ediyor. Son olarak ligde West Ham United'ın yüdze 27'lik hissesinin Çek milyardel Daniel Kretinsky'nin aldığı aktarıldı.

10.11.2021-17:14 - (Son Güncelleme: 10.11.2021-17:21) West Ham United'ın Yüzde 27'lik Hissesi Satıldı!

İngiltere Premier Lig'i yatırımcıların adeta göz bebeği haline geldi. Premier Lig'de son olarak Newcastle United, 300 milyon Sterlin karşılığında (480 milyon Dolar) Suudi Arabistan destekli bir konsorsiyuma satılmıştı. Kulübün Suudi destekli bir konsorsiyuma satılması gerek İngiltere Premier Lig'inde gerek dünya futbolunda çok büyük yankı uyandırmıştı. Newcastle United'ın yurtdışından satın alınmasının ardından ligdeki bir diğer takım olan West Ham United'ın Çek milyarder Daniel Kretinsky'e satıldığı öğrenildi. West Ham United, kulübünde de benzer bir satış gerçekleşti.

WEST HAM UNİTED'IN SATIŞI BÜYÜK SES GETİRDİ

İngiliz posta servisinin e büyük ve Birleşik Krallık'ın ikinci büyük süpermarket zinciri Sainsbury'nin de ikinci büyük hissedarı Kretinsky'nin, Çekiçler lakaplı takımın kalan hisseleri de satı alma hakkına sahip olduğu aktarıldı. Çek iş adamı Kretinsky takımın tamamını satın alırken, David Sullivan ve David Golda'un takım üzerindeki kontrolleri son bulacak.

WEST HAM UNİTED'IN BU SEZONKİ PERFORMANSI GÖZ DOLDURUYOR

West Ham United, İngiltere Premier Lig'de geride kalan 11 haftada 7 galibiyet 2 beraberlikle 23 puan topladı. İngiltere Premier Ligi'nde lider olan Chelsea ile ikinci olan Manchester City'nin ardından üçüncü sırada kendisine yer buluyor. İngiliz ekibinin bu sezonki performansı futbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Takımın teknik direktörü David Moyes'un oynattığı futbol İngiltere'de büyük alkış alıyor. Teknik adam ülkede büyük övgüler alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal