Real Madrid'in Yıldızı Casemiro'dan Dikkat Çeken Benzema Açıklaması!

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid formasını terleten Caemiro, İspanyol basınına önemli açıklamalarda bulundu. Yıldız Futbolcunun açıklamaları gündem oldu.

10.11.2021-16:53 - (Son Güncelleme: 10.11.2021-16:53) Real Madrid'in Yıldızı Casemiro'dan Dikkat Çeken Benzema Açıklaması!

Real Madrid'in yıldız Brezilyalı orta saha futbolcusu Casemiro takım arkadaşlarından bahsettiği bir röpotraj gerçekleştirdi. Brezilyalı yıldızın verdiğ röportaj İspanya'da gündeme oturdu. İspanyol basınına açıklamalarda bulunan Casemiro, Real Madrid gibi bir takımda oynamanın ayrıcalık olduğunu aktardı. Brezilyalı futbolcunun takım arkadaşları hakkında yaptığı açıklamalar çok konuşuluyor.

CASEMİRO BENZEMA İLE TAKIM ARKADAŞI OLMAKTAN DUYDUĞU MEMNUNİYETİ AKTARDI

Real Madrid'in Brezilyalı yıldız futbolcusu Casemiro yaptığı açıklamada, Benzema ve Vinicius'tan övgüyle bahsetti, Casemiro açıklamasında, ''Viniciun'un kariyerinin en iyi dönemini yaşadığını söyleyebilirim, bu onun için özel bir an ve hala genç, bu yüzden gelişim için zamanı var. Ayrıca Benzema ile oynamak benim için çok büyük bir onur ve bu sezon Ballon D'Or'u kazanması için onu gerçekten destekliyorum.'' ifadelerie yer verdi.
Zidane ve Ancelotti arasındaki farkların sorulmasının ardından tecrübeli yıldız orta saha, ''Her koçun kendi çalışma şekli vardır neyse ki, Zidane'da yıllardır yaptığımız gibi Carlo Ancelotti'nin tarzına da iyi adapte oluyoruz. Yine de Ancelotti ile ilgili bir şeyi vurgulamak istiyorum, o 62 yaşında bir çalıştırıcı, 40 yılı aşkın bir süredir futbolun içinde, hala inanılmaz bir kazanma hırsına sahip.'' şeklinde açıklamarına yer verdi.
Brezilyalı yıldız futbolcu son olarak Chelsea formasını terleten Kante ile ilgili gelen soruya, ''Kante sıra dışı bir futbolcu fakar daha fazla hcum odaklı bir oyun sergiliyor. Benim pozisyoumda Busquets veya Fabinho çok iyi oyuncular olduğunu belirtmek isterim'' şeklinde açıklamalarına son verdi.
Casemiro, Real Madrid formasıyla çıktığı 301 maçta 30 gol ve 25 asistlik bir performans ortaya koydu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal