Xavi Hernandez Dani Alves'i Barcelona'ya Transfer Ediyor!

Takımın yeni tekndik direktörü Xavi Hernandez, eski takım arkadaşı Dani Alves'in takıma gelmesi için kolları sıvadı.

10.11.2021-16:30 - (Son Güncelleme: 10.11.2021-16:30) Xavi Hernandez Dani Alves'i Barcelona'ya Transfer Ediyor!

Barcelona'da yakın zamanda çok sıcak gelişmeler yaşandı. Katalanlarda Ronald Koeman ile yollar ayrılırken takımın başına kulübün efsane futbolcusu Xavi Hernandez getirildi. Xavi Hernandez'in Katalanlar'ın tekrardan başına geçmesi gerek İspanya'da gerek futbol dünyasına büyük ses getirdi. Xavi Hernandez'in takımın başına geçmesinin ardından kolları sıvadığı belirtiliyor. Xavi Hernandez'in transferde ilk gözüne kestirdiği ismin ise eski takım arkadaşı Dani Alves olduğu öğrenildi.

BARCELONA DANİ ALVES İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Dani Alves, Ocak transfer döneminde Barcelona'ya geri dönül yapabilir. İspanyol medyasında gelen bilgilere göre Xavi Hernandez genç futbolculara liderlik edecek futbolcuların takımda bulunmasını istiyor. Bu anlamda transferini istediği isimlerden birisi de Dani Alves olarak bulunuyor. Dani Alves'in eski yıldızlar Sergino Dest ve Sergi Roberto ile birlikte sağ bek pozisyonunda alternatif yaratmayı planladığı aktarıldı.
Sao Paulo ile sözleşmesini sonlandıran Brezilyalı futbolcu, Eylül ayından bu yana serbest oyuncu statüsünde bulunuyor.

DANİ ALVES BARCELONA'YA DÖNMEYE SICAK BAKIYOR

38 yaşındaki Brezilyalı yıldızın Barcelona'dan takım arkadaşı Xavi Hernandez'in kulübün başına geçmesi nedeniyle Katalanlara dönmeye oldukça sıcak baktığı belirtiliyor. Alves'in önümüzdeki günlerde sözleşme detayları hakkında Barcelona ile görüşeceği açıklandı. Kulübün başkanı Joan Laporta geçtiğimiz zamanlarda yaptığı açıklamada, ''Dani kulübümüze birçok yönden yardım ediyor, ayrıca sportif açıdan da yardım teklifinde bulundu" ifadelerine yer verdi.
Brezilyalı yıldız Dani Alves ile ilgili yakın zamanda oldukça sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal