Tarım kredi marketlerinde 5 litre ayçiçek yağı kaç TL?

Türkiye'de ayçiçek yağı tedariği konusunda yaşanan endişe, fiyatların yükselmesine neden olurken vatandaşlar ürün fiyatları piyasalara göre daha ucuz tutulan Tarım kredi marketlerinde 5 litre ayçiçek yağı kaç TL olduğunu araştırıyor.

30.03.2022-14:09 - (Son Güncelleme: 30.03.2022-14:09) Tarım kredi marketlerinde 5 litre ayçiçek yağı kaç TL?

Rusya ile Ukrayna arasında başlayan savaş nedeniyle ayçiçek yağı tedariği endişesi Türkiye'nin en önemli gündem maddesi oldu. Rusya’dan gelen ve ayçiçek yağı yüklü olan gemilerin Azak Denizi'nden çıkışına izin verilmeme durumu ise 'Bitkisel Yağ Sanayicileri Deneği'ni harekete geçirdi ve Türkiye'nin elinde bulundurduğu stoklara ilişkin hem Ticaret Bakanlığı'na hem de vatandaşlara stoklarla ilgili son durumu bildirildi. 

Tarım kredi marketlerinde 5 litre ayçiçek yağı kaç TL?

Yapılan stok değerlendirmeleri ve ayçiçek yağındaki tedarik endişeleri vatandaşları da panikletti ve yağ almak için marketlere akın etti. Genel olarak ürünlerini piyasalardaki fiyatlara göre daha uygun tutan ve vatandaşlara uygun fiyatlı alışveriş imkanı sunan Tarım Kredi Kooperatifi Marketi’nin yağ fiyatları araştırılamaya başlandı.

Tarım kredi marketlerinde 5 litre ayçiçek yağı kaç TL?

Tarım kredi marketlerinde 5 litre ayçiçek yağı kaç TL?

Son günlerin en çok merak edilen konularının başında gelen Tarım Kredi Kooperatif Marketi ayçiçek yağı fiyatları, ürünlerde yapılan yüzde 30'luk indirim sonrası daha sık aranmaya başlandı.

Piyasalarda yaklaşık olarak 120 TL ile 130 TL arasında satılan 5 litrelik sıvı ayçiçek yağının Tarım Kredi Marketlerinde de 129 TL den satışa sunulduğu, gerçekleştirilen yüzde 30 oranındaki indirimin de raf etiket fiyatlarına yansıtıldığı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal