Gece 00.00’da hesaplara yatırıldı! Emekliler maaşını çekerken sürpriz ödemeyi kapacak

Emekli vatandaşın yüzünü güldürecek son dakika haberi paylaşıldı. Herkesin alabileceği bu ödemeyle emekliler ATM’den maaşını çekerken ek ödeme de alabilecek. İşte milyonlarca emeklinin yüzünü güldürecek haberin detayları…

29.04.2024-12:28 - (Son Güncelleme: 29.04.2024-12:28) Gece 00.00’da hesaplara yatırıldı! Emekliler maaşını çekerken sürpriz ödemeyi kapacak

Emekli vatandaşlara yapılan son dakika açıklamasıyla sürpriz nakit ödeme sağlanacağı paylaşıldı. Özellikle son günler içerisinde bankaların emekliler için özel olarak düzenlediği kampanyaların artmasıyla emekliler daha rahat nefes almaya başladı. Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank yepyeni kampanyalarıyla emeklilerin yüzünü güldürmeye devam edeceğini duyururken, özel faiz oranları ve vade seçenekleriyle yepyeni bir ihtiyaç kredisini başlatacağını da paylaştı. Mobil uygulama ya da internet bankacılığı üzerinden anında başvuru yaparak kredinizi çekmeniz mümkün.

3 banka yepyeni krediye imza attı

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank müşterisi olan emekli vatandaşlara mükemmel bir haber duyuruldu. Özellikle son dönemler içerisinde emekli vatandaşlar uygun faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi çekebilecek olduğu bankaları ararken 3 bankadan son dakika haberi duyuruldu. Yapılan son dakika açıklamasıyla birlikte Vakıfbank, Ziraat Bankası Halkbank müşterisi olup emekli maaşlarını 3 yıl boyunca bankadan almayı taahhüt veren vatandaşlar 100.000 TL’ye kadar nakit kredinin sahibi olabilecek. Anında 36, 24 ve 12 ay vadeli kredinizi müşterisi olduğunuz bankadan çekmeniz mümkün olacak.

Gece 00.00’da hesaplara yatırıldı! Emekliler maaşını çekerken sürpriz ödemeyi kapacak

Değişen vade oranlarıyla emeklilerin kredisi hazır

3 farklı bankadan çekecek olduğunuz 100.000 TL’ye kadar nakit kredi imkanı için tek tek detaylarda belli olmaya başladı. Çekecek olduğunuz kredinin miktarına göre vade oranın da değişiklik göstereceğinin altı çizildi. 36 - 24 ve 12 ay vadeli şekilde ihtiyaç kredisi çekmek bu 3 bankayla mümkün. Hemen banka müşterisi olarak maaşınızı 3 yıl boyunca bankadan alacağınıza yönelik taahhüt vermeniz durumunda dilediğiniz miktardaki ihtiyaç kredisinden yararlanabilirsiniz.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal