Tamer Ölmez'den kızı Zeynep'le duygusal paylaşım! Baba kızın tatil pozunu görenler "Maşallah" dedi

Meslektaşı Ece Çeşmioğlu'yla geçtiğimiz yaz dünya evine giren Tamer Ölmez, üç aylık kızı Zeynep'le tatil pozunu sosyal medyadan paylaştı. Kızının yüzünü göstermeyen Ölmez'in paylaşımı görenlere "Maşallah" dedirtti. İşte Tamer Ölmez'in kızıyla yaptığı paylaşım...

27.06.2022-13:24 - (Son Güncelleme: 27.06.2022-13:24) Tamer Ölmez'den kızı Zeynep'le duygusal paylaşım! Baba kızın tatil pozunu görenler "Maşallah" dedi

Mucize Doktor isimli dizide büyük bir başarı yakalayan Tamer Ölmez, geçen sene kendisi gibi oyuncu Ece Çeşmioğlu ile dünya evine girdi. Zeynep ismini verdikleri kızlarını üç ay önce kucaklarına alan çift şimdilerde ailecek tatil keyfi yapıyor.

Zeynep'le ilk pozunu paylaştı

Yeni anne baba olmanın heyecanını yaşayan çiftten Tamer Ölmez, kızıyla çekindiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Üç aylık kızı Zeynep'in yüzünü göstermemeyi tercih eden Ölmez'in paylaşımı takipçileri tarafından çok beğenilirken, görenler "Maşallah" demeden geçemedi.

 tamer ölmez kızıyla tatil paylaşımı

Anne Ece Çeşmioğlu da kızıyla çekindiği karesini sosyal medya hesabından  paylaşırken, kızının yüzünü göstermemeyi tercih etti.

 ece çeşmioğlu ve kızı

Kız çocuğu için dua etti

Tamer Ölmez, eşinin doğum yaptığı gün hastanede basın mensuplarıyla sohbet etmişti. Ölmez, "Çok mutluyum, ilk kucağıma aldığımda o kadar heyecanlandım ki" demişti. Zeynep'in sağlık durumuyla ilgili de bilgi veren oyuncu, "3 kilo 400 gr ve uzun boylu bir bebek. Hem eşim hem de kızım çok iyiler. Mutluluğumu tarif edememe. Ailemizde erkek sayısı çoktu, çocuğumun kız olması için dua ettim" demişti.

 tamer ölmez ve kızı zeynep

"Çok heyecanlandım"

Düğünden önce de basın mensuplarıyla kısa bir sohbet gerçekleştiren oyuncu, Çeşmioğlu'nu ilk defa düğünde gelinlikle gördüğünü söyleyerek çok heyecanlı olduğunu belirtmişti.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal