Taksim'de Turistlerin Taksici Çilesi!

İstanbul'un Taksim ilçesinde taksiye binmek isteyen turistleri taksiciler yine almadı. Bazı turistler ellerinde bavullarla saatlerce beklemek durumunda kaldı.

18.09.2021-14:43 - (Son Güncelleme: 18.09.2021-14:43) Taksim'de Turistlerin Taksici Çilesi!

İstanbul'da taksici kabusu bitmek tükenmek bilmiyor. Taksici sorunu kentlerde yaşayanları bir yandan etkilerken diğer yandan turistler de bu eziyete maruz kalıyor. Her gün binlerce kişiyi ağırlayan Taksim Meydanı'ndan sorunlar bitmek bilmiyor. 

BAHANELERLE TURİSTLERİ ARACA ALMADI 

İstanbul'un Taksim ilçesinde bulunan Taksim Meydanı'nda taksiye binmek isteyen turistler yine gitmek istedikleri yere gidemedi ve taksici sorunuyla karşılaştı.  Bir taksici, bir saat içerisinde kendisine gelen ondan fazla müşteriyi uydurduğu bahanelerle arabasına almayarak, boş araçla meydandan ayrıldı. 

Meydandan ayrılmasının sonrasında ileride arabasının yanında arkadaşlarıyla sohbette olduğu görülen taksici, bir saatin sonunda kendine uygun müşteriyi buldu ve alandan uzaklaştı.

GÖRÜNTÜLENDİĞİNİ ANLAYINCA YOLCULARI MECBUREN ALDI

Kameralar aracılığıyla görüntülendiğini fark eden taksici mecbur alınca yolcuları aldı. Taksiciye mikrofon yöneltilince de ''Alıyordum zaten. Sadece kaç para diye soruyorlardı. Ben zaten alacaktım. Bir şey demiyorum.'' ifadelerini kullandı.

TURİSTLER FAHİŞ FİYATLARA İSYAN ETTİ

Fahiş fiyatlar uygulayan taksicilere karşı turistler isyan etti. Taksiciler kısa mesafe, taksimetre açmamak ve bavullu yolcu almamak bahaneleriyle birçok turisti savuşturunca duruma isyan eden bir turist, saatlerdir Laleli'de bulunan otellerine gitmek için taksici beklediğini söyledi. Uygulanan fiyatlardan da rahatsız olan turist "Laleli'ye gitmek istiyorum. 150 TL para istiyor" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal