Taksim'de Öfkeli Kadın, Polis Noktasında Duran Taksiciye Küfretti

İstanbul Taksim'de yaşanan olayda, polis kontrol noktasında duran taksiciye gariz küfürler eden bir kadın, bölgede bulunan polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

14.10.2021-10:20 - (Son Güncelleme: 14.10.2021-12:13) Taksim'de Öfkeli Kadın, Polis Noktasında Duran Taksiciye Küfretti

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 39 ilçede gerçekleştirdikleri ‘Yeditepe Huzur Denetimi’ esnasında ilginç bir hadiseye tanık oldu. Şüpheli araçlar ve kişilere yönelik olarak gerçekleştirilen denetimler belirli noktalarda yapılıyor. Denetim noktalarından biri olan Taksim Meydanı'nda ilginç bir olay yaşandı.

POLİS DENETİMİNDE DURAN TAKSİCİYE KÜFRETTİ

Polisin memurlarının bir taksiciyi durdurarak denetim yaptığı esnada, otomobili ile yoldan geçmekte olan bir kadın 'yapıştır, yapıştır' şeklinde bağırarak küfürler etti. Bunun üzerine otomobilin peşinden koşan polisler, aracı durdurarak küfreden kadını araçtan indirdi ve gözaltına aldı.

ÖFKELİ KADIN: BEN POLİSE DEĞİL TAKSİCİYE KÜFRETTİM

Bir basın mensubu tarafından yöneltilen, ‘Polise neden küfrettiniz?’ şeklindeki soruya yine hakaretlerle karşılık veren gergin kadın, şu ifadeleri kullandı:

‘Siz yanlış anladınız beni. Ben polislere etmedim, siz salak mısınız ya? Şu an var ya geri zekalı, geri zekalı konuşuyorsunuz. Polislere ben niye küfredeyim arkadaşım, salak mısın? Ben polise niye küfredeyim. Taksiciye ettim’ 

O TAKSİCİ, 200 LİRALIK YERE 500 LİRA ALIYORSA KARAKTERSİZDİR ARKADAŞ

Sinirli halleriyle dikkat çeken ve yanlış anlaşıldığını savunan kadın, ‘Ben bugün 6 saat taksi bekledim. Ben 15 gündür İstanbul'da taksi problemi yaşıyorum. Kardeşim siz salak mısınız ya. Ben genel konuştum arkadaşlar. Kişinin şahsiyetine hakaret etmedim. Karaktersizler dedim, küfür mü ettim? Karaktersizler demek ne demek? Kişinin karakter bozukluğu demek. Sen 200 liralık yere 500 lira alıyorsan karaktersizsin arkadaşım. Tamam mı’ ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal