İstanbul'da Trafik Oranı Rekora Koştu

İstanbul'da trafik çilesi devam ediyor. Yer yer durma noktasına gelen trafiğin en çok sıkıntı verdiği yer ise Anadolu Yakası oldu.

14.10.2021-09:33 - (Son Güncelleme: 14.10.2021-09:50)

İstanbul'da bir sabah klasiği olarak yine trafik yoğunluğu yaşanıyor. İş saatinde yollara düşen çalışanlar, sabah saatlerinde oluşan D-100 kara yolu ve  İstanbul'un en çok kullanan yollarından olan TEM'de trafiğe takıldı. 

TOPLU TAŞIMA YETERSİZ KALIYOR

İstanbul'un trafik sorunu yıllardır bilinen bir gerçek. Şehrin sürekli artan nüfusu nedeniyle İstanbul'da trafik olması her büyük metropol şehrinde trafik olması kadar doğal bir durum. Ancak her büyük metropol şehrinde yeterli altyapı ve üstyapı sistemleri olduğu halde İstanbul bu konuda çok geride. Her gün yaşanan metrobüs sıralarından ve toplu taşıma araçlarından dert yanan vatandaşlar bu konuda bir çözüm istiyor.


ANADOLU YAKASI TIKLIM TIKLIM

İstanbul'da Anadolu Yakası D-100 karayolunda Kartal'dan başlayan trafik her iki boğaz köprüsüne kadar sürüyor. 

AVRUPA YAKASI HAFİF HAFİF GİDİYOR

Cevizlibağ'da azda olsa kendini hissettiren trafik yoğunluğu 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne gelene kadar devam ediyor. Köprünün ters yönündeki trafik ise az yoğunlu olarak seyrediyor. 

Son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi verilerine göre 14 ekim perşembe günü İstanbul'un trafik yoğunluğu yüzde 60 olarak kayıtlara geçti.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal