Kadıköy'de Taksicilere Denetim!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Kadıköy’de taksicilere yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetimler esnasında kurallara uymayan sürücülere para cezası kesildi.

29.09.2021-17:10 - (Son Güncelleme: 29.09.2021-17:10) Kadıköy'de Taksicilere Denetim!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Kadıköy’de Rıhtım Caddesi üzerinde Denetim gerçekleştirdi. Denetimler esnasında kurallara uymayan sürücülere para cezası kesildi.

KADIKÖY RIHRIM’DA KURALLARA UYMAYAN TAKSİCİLERE PARA CEZASI KESİLDİ

Demirören Haber Ajansı'nda (DHA) haberine göre Denetimde çalışma izni ve ruhsat süresinin dolduğu tespit edilen 2 taksi sürücüsüne toplam 2 bin 678 lira para cezası uygulandı. Sürücülerden biri uygulanan cezaya tepki gösterdi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Kadıköy’de taksicilere yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetimler esnasında 2 taksi sürücüsünün çalışma izni ve ruhsat süresinin dolmuş olduğu tespit edildi. Sürücülere toplamda 2 bin 678 lira para cezası kesildi.

RUHSAT KAYDI YOK DİYE ARAÇ MI BAĞLANIR?

Taksi sürücüsü Tuncay Ağca ise kesilen cezaya ‘Hırsızlık mı yaptım da bu aracı bağlıyorsunuz? Ruhsat kaydı yok diye araç mı bağlanır? Benim sicilime girip baksınlar trafik cezam bile yok. Yolcu taşıma kartım ve gerekli belgelerim var. Sadece diğer aracımız arızalı olduğu için tamire gitti. Ben de boş durmamak için bu araçla 2 saatliğine işe çıktım. Suçumuz buysa eğer kanunun kestiği parmak acımaz’ diyerek tepki gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal