Suudiler Korktu! Binanın Aranmasının Ertelenmesini İstediler!

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı olayında Suudi tarafından şaşırtan bir gelişme oldu. Suudi Arabistan, Türkiye'nin binayı aramasının ertelenmesini talep etti.

10.10.2018-15:14 - (Son Güncelleme: 10.10.2018-15:14)

Cemal Kaşıkçı olayının çözülmesi için önemli bir olay olan Suudi Konsolosluğu'na gerçekleştirilecek olan inceleme, konsolosluk görevlileri tarafından ertelendi.

ERTELEME TALEBİ

Türkiye tarafından gelen isteği önce kabul ettiklerini bildiren Suudi konsolosluğuna, Veliaht Prens Selman "Dilediğiniz vakit gelip inceleyebilirsiniz" yanıtını vermişti. Emniyet Müdürlüğü'nün hamlesi karşısında karşı atağa kalkan Suudi tarafı, Türkiye'ye, gerçekleştirilecek olan araştırma ziyaretini erteleme isteği yaptı.

"CEMAL BURADA YOK"

Suudi Arabistan, Cemal Kaşıkçı vakasında adeta şov yapıyor. Türk istihbaratı ve devlet tarafından da öldürülerek konsolosluk binasından çıkartıldığı tahmin edilen Kaşıkçı olayına Suudi tarafı kapılarını geçen hafta Reuters'a açmıştı.

Reuters, Suudi Konsolos Mohammad al-Otaibi ile beraber Suudi Arabistan konsolosluk binasını gezmiş, Konsolos sanki hareketleri ve tavırlarıyla rol yaparak "Cemal burada yok" şovu gerçekleştirmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal